Εκαναν το 2-0 οι Λέικερς κόντρα στους Νάγκετς με ηγέτη τον Μπράιαντ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκαναν το 2-0 οι Λέικερς κόντρα στους Νάγκετς με ηγέτη τον Μπράιαντ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ηγέτη τον Κόμπι Μπράιαντ που σημείωσε 38 πόντους, οι Λος Αντζελες Λέικερς νίκησαν 104-100 τους Ντένβερ Νάγκετς και απέκτησαν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Δύσης με το υπέρ τους 2-0 στη σειρά.

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας των Μπουλς καθώς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Σικάγο με 109-92 και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1. Οι «ταύροι», αν και είχαν το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ και φάνταζαν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, επηρεάστηκαν από τον τραυματισμό του ηγέτη τους, Ντέρικ Ρόουζ και καλούνται πλέον να πετύχουν τουλάχιστον μία νίκη στην έδρας των 76ερς για να αποκτήσουν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Μπόστον Σέλτικς παρά την απουσία του τιμωρημένου Ραζόν Ρόντο και του τραυματία Ρέι Αλεν, νίκησαν 87-80 τους Χοκς στην Ατλάντα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πρωταγωνιστής για τους Σέλτικς ήταν ο Πολ Πιρς με 36 πόντους και 14 ριμπάουντ και πλέον έχουν το πλεονέκτημα έδρας από τους Χοκς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ