Champions League: «Κυνική» η Μπαρτσελόνα, κέρδισε 5-1 την Λιόν και πέρασε - iefimerida.gr

Champions League: «Κυνική» η Μπαρτσελόνα, κέρδισε 5-1 την Λιόν και πέρασε

Μέσι και Κουτίνιο σκόραραν απόψε /Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο «κυνική» και αποτελεσματική από ποτέ η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μετά από το 0-0 στη Γαλλία σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο του ματς και εν συνεχεία άλλα τρία μέσα σε οκτώ για το τελικό 5-1 επί της Λιόν με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ και δύο ασίστ. Μια εμφατική νίκη που την έστειλε στα προημιτελικά του Champions League.

Για την ομάδα της Βαρκελώνης σκόραραν στην αρχή στο 18' με πέναλτι ο Μέσι και στο 31' ο Κουτίνιο, για να μειώσει στο 58' ο Τουσάρ και να δώσει άλλο χρώμα στο ματς για τους Γάλλους που πίστεψαν ότι μπορούν. Αλλά εκεί... μίλησε ξανά ο Μέσι. Στο 78' σκόραρε ένα υπέροχο γκολ και στο 80' και στο 86' έδωσε δύο υπέροχες ασίστ σε Πικέ και Ντεμπελέ για το τελικό 5-1 των Καταλανών.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Αρτούρ, Μπουσκέτς, Κοουτίνιο, Μέσι, Σουάρες.

ΛΙΟΝ (Μπρουνό Ζενεζιό): Λόπες, Ντιμπουά, Ντεναγέ, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Μεντί, Τουσάρ, Φεκίρ, Εντομπελέ, Μουσά Ντεμπελέ, Ντεπάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι Λιόν Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ