Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Βασιλειάδης πετά το... μπαλάκι στον Βασιλακόπουλο για την αναβολή του Κυριακάτικου ντέρμπι - iefimerida.gr

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο Βασιλειάδης πετά το... μπαλάκι στον Βασιλακόπουλο για την αναβολή του Κυριακάτικου ντέρμπι

Βασιλακόπουλος και Βασιλειάδης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ένταση στο ελληνικό μπάσκετ ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΣΕΦ για την Basket League.

Ανάληψη πρωτοβουλιών από την ΕΟΚ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Γιώργος Βασιλειάδης για να αποφασιστεί ή όχι αν θα έχουμε αναβολή του ντέρμπι.

Μετά την ενημέρωση προς τη ΔΕΑΒ ότι η ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει την τελική εισήγησή της, αφού έχει όλα τα δεδομένα στη διάθεσή της, η πλευρά του υφυπουργείο δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από πλευράς Πολιτείας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναμένει μέχρι την ύστατη ώρα την ανάληψη πρωτοβουλιών από την ΕΟΚ για την εκτόνωση της κρίσης.

Με άλλα λόγια, πετάει εκ νέου το μπαλάκι για τις αποφάσεις αναφορικά με το ντέρμπι στην Ομοσπονδία μπάσκετ που καλείται λίγες ημέρες πριν το ματς να αποφασίσει αν θα γίνει ή όχι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ