Αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία: Ο Τραμπ «καθηλώνει» τα Boeing 737 Max - iefimerida.gr

Αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία: Ο Τραμπ «καθηλώνει» τα Boeing 737 Max

Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά σε δημοσιογράφους (Φωτογραφία: AP Photo/ Evan Vucci)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την τραγωδία στην Αιθιοπία και την απόφαση των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Καναδά, ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την καθήλωση των αεροσκαφών 737 Max της Boeing.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως έχουν ενημερωθεί για την απόφαση όλοι οι πιλότοι και οι αεροπορικές εταιρείες.

«Η Boeing είναι μια καταπληκτική εταιρεία» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας ότι τα αεροσκάφη θα παραμείνουν καθηλωμένα μέχρι να βρεθεί λύση.

Η κίνηση Τραμπ αποτελεί ένα ισχυρό χτύπημα στον αεροναυπηγικό κολοσσός μετά τη συντριβή του 737 Max της Ethiopian Airlines, που έχασαν τη ζωή τους 157 άνθρωποι.

Ο Τραμπ, εχθές, επικοινώνησε με τον επικεφαλής της Boeing, Ντένις Μιούλενμπεργκ, ο οποίος διαβεβαίωσε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι τα Boeing 737 MAX 8 είναι «ασφαλή» και «αξιόπιστα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ