Πέτρος Κωστόπουλος: Ημασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: Ημασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος [βίντεο]

Ο Πέτρος Κωστόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Open, το Σάββατο στις 14:30, και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής, μιλώντας για τη νέα του δουλειά που θα έχει στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου και την Αννα Μάρια Βέλλη, αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη αποτυχία που έχει κάνει.

«Ελπίζω να μου βγει, γιατί όταν πάω να ξεκινήσω κομπλάρω. Κομπλάρω άσχημα. Μια ζωή έχω ένα θέμα. Αρνιόμουν χρόνια να κάνω τηλεόραση, έκανα το 1994-95 το «Ο Πέτρος και ο Λύκος» το πρώτο talk show τέτοιου τύπου και μετά έκανα τη μεγαλύτερη αποτυχία που έγινε ποτέ. Ε, αφού πήγα να κάνω τον Ντόναλντ Τραμπ ο μαλ@@@@, ήταν «Ο υποψήφιος». Ημασταν τόσο ανόητοι εγώ και ο Λάτσιος, ήμασταν στον Alpha τότε που πήγαμε και κάναμε το «Τhe Apprentice», μαθαίνει ο υποψήφιος να φτιάξει μαι επιχείρηση. Πόσο καλύτερη επιχείρηση θα έφτιαχνε ένας Έλληνας, να πάρει το βραβείο. Το πήρε το βραβείο το κέρδισε και πήρε γυναίκα τη Σόνια Καζόνι. Αυτός είναι ο νικητής. Τη Σόνια κέρδισε. Εγώ τι κέρδισα με 3%-4% τηλεθέαση που έκανε; «Σκότωσα». Γιατί είμαι ηλίθιος. Είμαστε τόσο ηλίθιοι, αντί να κάνουμε το σωστό show στην Ελλάδα, που θα ήταν ο υποψήφιος για δημόσιος υπάλληλος, πήγαμε και κάναμε τον υποψήφιο για επιχειρηματία», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έχει τίτλο «Ολα Λάθος» και θα σχολιάζει την επικαιρότητα μοναδικό τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ