Τρελές θεωρίες συνωμοσίας: Οι κυβερνήσεις δηλητηριάζουν το χιόνι, ο πρίγκιπας Κάρολος είναι βαμπίρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρελές θεωρίες συνωμοσίας: Οι κυβερνήσεις δηλητηριάζουν το χιόνι, ο πρίγκιπας Κάρολος είναι βαμπίρ [εικόνες]

Το χιόνι που καίγεται και γίνεται μαύρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίπεδη γη, ψεύτικη η πρώτη προσσελήνωση, ο Ελβις ζει, θεωρίες συνωμοσίας που πολλοί πιστεύουν και συνεχίζουν να υπερασπίζονται με πάθος.

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν ιστορίες που μπορεί να είναι απίστευτα παράλογες, ωστόσο, έχουν μεγάλο αριθμό πιστών.

Το Bored Panda μάζεψε θεωρίες συνωμοσίας απ’ όλο τον κόσμο και τις παρουσιάζει.

Κυβερνήσεις μολύνουν το χιόνι

Αυτή η ιστορία έγινε δημοφιλής στην Γεωργία, που μετά το χιόνι που έπεσε στην Ατλάντα, οι κάτοικοι άρχισαν να παρατηρούν κάτι παράξενο. Σε βίντεο φαίνονται άνθρωποι να προσπαθούν να λιώσουν το χιόνι με αναπτήρες, ωστόσο, αυτό μαύριζε. Πολλοί άρχισαν να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση έριχνε χημικά στο χιόνι, καθώς αυτό άλλαζε χρώμα και δεν έλιωνε.

Φυσικά, κανείς δεν σκέφτηκε πως αυτό οφειλόταν στο βουτάνιο με το οποίο άναψαν τους πυρσούς.

Το χιόνι που καίγεται και γίνεται... μαύρο

Το logo της Χίλαρι και η 11η Σεπτεμβρίου

Πολλοί πιστεύουν πως η Χίλαρι Κλίντον σχετίζεται με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Η θεωρία εξαπλώθηκε αφού μια εφημερίδα παρατήρησε τις «περίεργες ομοιότητες» του logo της, το οποίο θύμισε την τρομοκρατική επίθεση.

Αν και πολλοί πιστεύουν πως έχει ένα κρυφό μήνυμα, ορισμένοι απλά βλέπουν το «H», το πρώτο γράμμα του ονόματός της.

Το logo της Χίλαρι Κλίντον

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι βαμπίρ

Ο πρίγκιπας Κάρολος ίσως προέρχεται από τον Βλαντ Δράκουλα.

Ο Βρετανός πρίγκιπας βρέθηκε σε διαφημιστικό του Εθνικού Τουριστικού της Ρουμανίας, όπου ισχυρίστηκε ότι «η Τρανσυλβανία είναι στο αίμα μου» και αστειεύτηκε ότι είναι ο απόγονος του Βλαντ.

Το 2017, του προσφέρθηκε ο τίτλος «Πρίγκιπας της Τρανσυλβανίας» λόγω των δεσμών του με την περιοχή και την προώθησή της ως τουριστικού προορισμού.

Ο πρίγκιπας Κάρολος (Φωτογραφία: AP)

Ο Ομπάμα είναι γιος του Malcolm X

Σύμφωνα με τον Δρ Φιλ Βάλεντ Βαλεντάιν, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του ως μετα-φυσικό, μαθηματικό και εκπαιδευτικό, οι ομοιότητες του Ομπάμα και του Malcolm X είναι τόσο εντυπωσιακές, πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι πατέρας και γιος.

Ο Μπάρακ Ομπάμα (Φωτογραφία: AP)

Το φεγγάρι δεν υπάρχει

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας το φεγγάρι δεν υπάρχει και είναι ένα ολόγραμμα που δημιουργήθηκε να ξεγελάσει όσους κατοικούν στη Γη. Υπάρχουν βίντεο στο Διαδίκτυο που προσπαθούν να το αποδείξουν, αλλά τα στοιχεία είναι αδύναμα.

Κατακόκκινο φεγγάρι στον έναστρο ουρανό (Φωτογραφία: Unsplash)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ