Οι αγώνες ρεβάνς που θα κρίνουν την είσοδο στα προημιτελικά του Europa League στην Cosmote TV - iefimerida.gr

Οι αγώνες ρεβάνς που θα κρίνουν την είσοδο στα προημιτελικά του Europa League στην Cosmote TV

Οι αγώνες ρεβάνς που θα κρίνουν την είσοδο στα προημιτελικά του Europa League στην Cosmote TV
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του UEFA Europa League ολοκληρώνεται την Πέμπτη 14 Μαρτίου, με τις κρίσιμες ρεβάνς, που θα αναδείξουν τις 8 ομάδες που θα βρεθούν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους όλη τη δράση της Πέμπτης ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Οι τηλεθεατές θα μπουν στο αγωνιστικό κλίμα της ημέρας πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, μέσα από την εκπομπή “UEFA Europa League Show” (18.00, COSMOTE SPORT 2HD), με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, οι οποίοι θα κάνουν τις πρώτες συνδέσεις με τα ματς της πρώτης ζώνης, που αρχίζουν στις 19.55. Στη ζώνη αυτή οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις Ντινάμο Κιέβου-Τσέλσι (COSMOTE SPORT 2HD), Σάλτσμπουργκ-Νάπολι (COSMOTE SPORT 3HD) και Κράσνονταρ-Βαλένθια (COSMOTE SPORT 4HD).

Στην τελευταία συνάντηση των ζευγαριών, Νάπολι και Τσέλσι επικράτησαν με 3-0 επί των Σάλτσμπουργκ και Ντινάμο Κιέβου, αντίστοιχα, ενώ η Βαλένθια καλείται τώρα να υπερασπιστεί στο Κράσνονταρ τη νίκη 2-1, που σημείωσε στην Ισπανία.

Πολύ πιο αμφίρροπα είναι τα ματς της ζώνης των 22.00. Η Άρσεναλ θα υποδεχθεί τη Ρεν και θα επιχειρήσει να ανατρέψει την ήττα με 3-1 στη Βρετάνη (COSMOTE SPORT 2HD). Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει Ίντερ και Αϊντραχτ μετά το 0-0 στη Φρανκφούρτη (COSMOTE SPORT 3HD), ενώ και η Μπενφίκα θέλει να αντιστρέψει την κατάσταση κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αφού είχε ηττηθεί με 1-0 στην Κροατία (COSMOTE SPORT 8HD). Κίνδυνος υπάρχει και για τη Σεβίλη, η οποία ταξιδεύει στην Πράγα για να αντιμετωπίσει τη Σλάβια, με το 2-2 του πρώτου ματς να δίνει δικαίωμα στο όνειρο για τους Τσέχους (COSMOTE SPORT 7HD). Η Βιγιαρεάλ μετά το 3-1 στην Αγία Πετρούπολη, έχει λιγότερο άγχος υποδεχόμενη την Ζενίτ.

Η εκπομπή «UEFA Europa League Show» θα επιστρέψει με την ολοκλήρωση των αγώνων της ημέρας στο COSMOTE SPORT 2HD, με τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλα τα ματς, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και την ψηφιακή ανάλυση.

Επίσης, μέσα από την εκπομπή "UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό" (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Πέτρο Δριτσάκο και Τόλη Χριστοφοράκη οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους ζωντανή ενημέρωση από όλα τα γήπεδα στα οποία υπάρχει αγωνιστική δράση.

Τέλος, την Παρασκευή 15/3, μέσα από το COSMOTE SPORT 1HD, οι φαν του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης των UEFA Champions League (13.00) και UEFA Europa League (14.00).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ cosmote tv Europa League παιχνίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ