«Ντου» του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΧΩΔΕ -Διαμαρτυρία για το ΧΥΤΥ Λευκίμμης στην Κέρκυρα - iefimerida.gr

«Ντου» του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΧΩΔΕ -Διαμαρτυρία για το ΧΥΤΥ Λευκίμμης στην Κέρκυρα

Ρουβίκωνας/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ντου» στο υπουργείο Περιβάλλοντος στην οδό Αμαλιάδος στους Αμπελόκηπους έκανε λίγο μετά τις 16:00 της Τετάρτης ο Ρουβίκωνας.

Ομάδα περίπου 30 ατόμων, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του «Ρουβίκωνα» με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του παραρτήματος του ΥΠΕΧΩΔΕ στην οδό Αμαλιάδος. Πέταξαν φέιγ βολάν κατά του ΧΥΤΥ Λευκίμμης στην Κέρκυρα και αποχώρησαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν προξένησαν υλικές ζημιές ή φθορές.

Μέχρι στιγμής από την ΕΛΑΣ έχουν γίνει 11 προσαγωγές υπόπτων.

Σε ανάρτησή του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων (σ.σ. σύνταξη και ορθογραφία ως έχουν στο κείμενο):

«Το κεφάλαιο λεηλατεί εργάτες, φύση και ζώα, αυτό είναι φτιαγμένο να κάνει. Το κράτος είναι πάντα εκεί να βάλει πλάτη, χρήμα και βούρδουλα. Το χρέος της τάξης μας είναι να αντεπιτεθεί και να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα σε ένα υγειές περιβάλλον. ΣΤΑ ΧΥΤΑ ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ