Διαβατά: Προσφυγόπουλο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από δομή φιλοξενίας μεταναστών - iefimerida.gr

Διαβατά: Προσφυγόπουλο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από δομή φιλοξενίας μεταναστών

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (Φωτο αρχείου: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πεντάχρονο αγοράκι τραυματίστηκε, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, έξω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα προσφυγόπουλο, το οποίο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, το αγοράκι υπέστη κακώσεις στο κεφάλι, ενώ όταν παρελήφθη από τους διασώστες φέρεται να είχε τις αισθήσεις του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο σημειώθηκε στη 1.10 μετά το μεσημέρι, ενώ οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται από την Τροχαία.

Φαίνεται πως ο 5χρονος διέφυγε της προσοχής των κηδεμόνων του με συνέπεια να παρασυρθεί από το όχημα το οποίο κινούταν επί της Συμμαχικής Οδού, μπροστά από τη δομή (πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου).

Πρόσφυγες που διαβιούν στη δομή καταγγέλλουν ότι στο σημείο που έγινε το τροχαίο δεν υπάρχει πεζοδρόμιο ούτε επαρκής ηλεκτροφωτισμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ