Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Βαγγέλη Περρή στη σύζυγό του – Κλείνουν 30 χρόνια γάμου [εικόνα]

Τριάντα χρόνια γάμου κλείνουν ο Βαγγέλης Περρής με την σύζυγό του, Χαρά Κατσάρη και ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του.

Ο Βαγγέλης Περρής αναρτά συχνά στιγμιότυπα τόσο από την προσωπική όσο και απ΄οτην επαγγελματική του ζωή στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αυτή την φορά όμως, και με αφορμή τα 30 χρόνια γάμου με την σύζυγό του Χαρά Κατσάρη, θέλησε να της κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση, με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ενα τριαντάφυλλο. Θέλεις; Ήθελε. Το καράβι ξεκίνησε και το ταξίδι ειχε απο όλα. Αύξηση του πληρώματος, ήρεμα νερά, φουρτούνες, μερικές φορές χρειάστηκαν τα κουπιά. Η καπετάνισσα ποτέ δεν έχασε την πορεία και νάμαστε στα τριάντα χρόνια.Κοιτιόμαστε στα μάτια οπως πάντα και με αυτό το εφόδιο ξεδιπλώνουμε νέους χάρτες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaggelis Perris (@perrisyrou) στις 13 Μάρ, 2019 στις 4:20 πμ PDT

Αναρτώντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους – που ομολογουμένως είναι αγνώριστος – έγραψε στην λεζάντα: «Ένα τριαντάφυλλο. Θέλεις; Ήθελε. Το καράβι ξεκίνησε και το ταξίδι είχε από όλα. Αύξηση του πληρώματος, ήρεμα νερά, φουρτούνες, μερικές φορές χρειάστηκαν τα κουπιά. Η καπετάνισσα ποτέ δεν έχασε την πορεία και να είμαστε στα τριάντα χρόνια. Κοιτιόμαστε στα μάτια όπως πάντα και με αυτό το εφόδιο ξεδιπλώνουμε νέους χάρτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ