Lot 51: Το νέο all day bar των Ιλισίων με νεοϋορκέζικο αέρα - iefimerida.gr

Lot 51: Το νέο all day bar των Ιλισίων με νεοϋορκέζικο αέρα

Στο εσωτερικό του Lot 51/ Φωτογραφία: LOT51/Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πλατεία Βραζιλίας, τρεις γνωστοί baristi, ο Κώστας Σπηλιόπουλος, o Σπύρος Λάππας και ο Παναγιώτης Ζωτιάδης, ενώσαν τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για τον ποιοτικό καφέ και δημιούργησαν ένα all day bar με νεοϋορκέζικο αέρα.

Δύο νέοι αρχιτέκτονες, η Ρένα Ρούσσου και ο Δημήτρης Παναγόπουλος, δημιούργησαν έναν λιτό χώρο -με πρωταγωνιστή το λευκό- και δύο μπάρες.

H πρώτη είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στον καφέ και εξοπλισμένη με τα καλύτερα μηχανήματα. Δοκιμάστε γλυκά χαρμάνια από την Ινδία, ένα φλιτζάνι espresso από τη Βραζιλία και τις πιο ψαγμένες γεύσεις από την Κένυα.

Στη δεύτερη μπάρα, θα βρείτε ξεχωριστές ετικέτες σε spirits, κοκτέιλς και φοβερά κρασιά, ενώ από τα ηχεία ακούγονται επιλογές γνωστών djs της πόλης και ραδιοφωνικών παραγωγών.

Γνωρίστε καλύτερα το Lot 51 και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LOT 51 ΜΠΑΡ ΙΛΙΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ