Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες φωτό μετά τη φυλακή -Χαμόγελα, αγκαλιές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες φωτό μετά τη φυλακή -Χαμόγελα, αγκαλιές [εικόνες]

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στην αγκαλιά της μητέρα της μετά την αθώωσή της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πανηγυρίζει την αθώωσή της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μετά από 1,5 χρόνο στη φυλακή του Χονγκ Κονγκ, ξαναβρήκε την ελευθερία της, καθώς το κινεζικό δικαστήριο σήμερα το πρωί την έκρινε αθώα.

Η περιπέτεια της Ειρήνης Μελισσαροπούλου λοιπόν έληξε, κάτι που ήταν έκπληξη ακόμη και για τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος σήμερα δήλωσε ευτυχής που διαψεύστηκε.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στις πρώτες φωτογραφίες της μετά την αθώωσή της απεικονίζεται να χαμογελά πλατιά και να χάνεται στην αγκαλιά της μητέρας της, κρατώντας στο χέρι της την πλαστική σακούλα με τα προσωπικά της αντικείμενα και τα χαρτιά της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στην αγκαλιά της μητέρας της.
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ποζάρει με δικούς της ανθρώπους.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πόζαρε φυσικά και με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου.

Πλατιά χαμόγελα και από τον Σάκη Κεχαγιόγλου ο οποίος ήταν συγκρατημένος στις εκτιμήσεις του για την έκβαση της δίκης όλο το προηγούμενο διάστημα, δηλώνοντας ότι θα ήταν έκπληξη η αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου δεδομένης της αυστηρότητας της κινεζικής νομοθεσίας.
Ο δικηγόρος με την 21χρονη φοιτήτρια μετά τη δίκη.

Στο Χονγκ Κονγκ για το δικαστήριο βρίσκονταν εκτός από τον δικηγόρο της και οι γονείς της. Τώρα όλοι μαζί θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, βάζοντας οριστικό τέλος στην περιπέτεια.

Οι Κινέζοι δικαστές έκριναν πως η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ήταν αθώα για τη μεταφορά των 2,6 κιλών κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο του 2017, θεωρώντας πως δεν γνώριζε ότι μετέφερε το πακέτο με τα ναρκωτικά στην τσάντα της. Ρόλο για την αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου σίγουρα έπαιξε το γεγονός ότι δεν είχαν βρεθεί τα δακτυλικά αποτυπώματα της 21χρονης φοιτήτριας από τη Μυτιλήνη στο πακέτο με την κοκαΐνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ