Ρέππας:«Εγγύηση σταθερότητας για την χώρα η επιτυχία του ΠΑΣΟΚ» - iefimerida.gr

Ρέππας:«Εγγύηση σταθερότητας για την χώρα η επιτυχία του ΠΑΣΟΚ»

Β' Αθηνών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εξασφάλιση της πρώτης θέσης από το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη ασφαλής εγγύηση για τη σταθερότητα της χώρας υποστήριξε ο Δημήτρης Ρέππας σε κεντρική προεκλογική του ομιλία του το βράδυ της Δευτέρας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ στη Β'Αθήνας τόνισε πως το κόμμα του, μετά την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής θα πρέπει να είναι στην πρώτη θέση, καθώς είναι αυτό που συνδυάζει τον αταλάντευτο προσανατολισμό της χώρας στην Ευρώπη και την ΟΝΕ με μια πολιτική προοδευτικών μεταρρυθμίσεων με αλληλεγγύη», τόνισε ο υ Δημήτρης Ρέππας,

Ο κ. Ρέππας, υπογράμμισε: «Το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας που παρουσίασε ο Πρόεδρος Βαγγέλης Βενιζέλος, αποτελεί προγραμματικό τόπο σύγκλισης δυνάμεων πέραν του ΠΑΣΟΚ, τόσο δεξιά όσο και αριστερά».

Και πρόσθεσε «σε αυτές τις εκλογές δύο κρίσιμα κεφάλαια αποτελούν το κλειδί για τις επιλογές μας. Το ένα συνιστά ένα κεκτημένο που πρέπει να περιφρουρήσουμε. Το άλλο αφορά ένα ζητούμενο που πρέπει να κατακτήσουμε. Το κεκτημένο είναι η θέση μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη ζώνη του ευρώ. Το ζητούμενο είναι η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και του καταναλωτικού προτύπου, ώστε να πάψει αυτή η διάσταση ανάμεσα στο αποδιαρθρωμένο παραγωγικό μοντέλο και το προωθημένο καταναλωτικό πρότυπο που χρόνια σωρεύει ελλείμματα και μεγαλώνει το χρέος. Και ο αγώνας στο ένα μέτωπο, ενισχύει τον αγώνα και στο άλλο μέτωπο.

Όσο παραμένουμε στην Ευρώπη έχουμε καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές και να ανασυγκροτήσουμε την Οικονομία μας. Και όσο προωθούμε τις μεταρρυθμίσεις στην κοινωνία και την Οικονομία, τόσο ενισχύουμε τη θέση μας ως ισότιμοι εταίροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πολιτική δύναμη», που μπορεί και ξέρει να αξιοποιήσει τα κεφάλαια αυτά προς όφελος της Πατρίδας και των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ