Ακυρώνονται δύο παραστάσεις του Εθνικού λόγω ασθένειας ηθοποιού - iefimerida.gr

Ακυρώνονται δύο παραστάσεις του Εθνικού λόγω ασθένειας ηθοποιού

Απλή μετάβαση στο Εθνικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακυρώνονται δύο παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, σήμερα και αύριο, λόγω ασθένειας ηθοποιού.

Η ανακοίνωση του Εθνικού
Ενημερώνουμε το κοινό ότι την Τετάρτη 13/3 και την Πέμπτη 14/3, οι παραστάσεις του έργου «Απλή μετάβαση», που παρουσιάζεται στην Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω ασθένειας ηθοποιού.
Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός είκοσι ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.

Τμήμα Προβολής και Επικοινωνίας Τηλ. 210.5288164, 210.5288111, 210.5288196

Η «Απλή μετάβαση», είναι ένα πρωτότυπο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη που παρουσιάζεται στη σκηνη Νίκος Κούρκουλος.

Ένα σύγχρονο κείμενο του Γεράσιμου Ευγγελάτου για μια γενιά που μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι ο κόσμος τής ανήκει και βρέθηκε εκτεθειμένη σ’ έναν κόσμο που δεν περίμενε, ένα κείμενο «ντυμένο» με στίχους και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και σκηνοθεσία του Μίνωα Θεοχάρη, με ένα μικτό θίασο ηθοποιών και τραγουδιστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ