Basketball Champions League: Μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για μια θέση στους «8» - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για μια θέση στους «8»

Φάση από το πρώτο ματς / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη μάχη απόψε στο Basketball Champions League ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με έπαθλο την πρόκριση στους «8».

Η «Ένωση», έχοντας το αβαντάζ των εννέα πόντων από την αναμέτρηση της Πυλαίας (75-84), υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον «Δικέφαλο του Βορρά» (19:30, ΕΡΤ HD) και θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο «καυτό» από τους οπαδούς της ΑΕΚ ΟΑΚΑ και να πάρει μια πρόκριση που θα ισοδυναμεί με «θαύμα», δεδομένων των συνθηκών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λούκα Μπάνκι δεν υπολογίζει στους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τζόρνταν Θίοντορ. Στον αντίποδα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Όποιος περάσει στους «8» της διοργάνωσης θα βρει απέναντί του τον νικητή του ζευγαριού Μπάμπεργκ-Μπάνβιτ. Η γερμανική Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση είχε επικρατήσει δύσκολα εντός έδρας (81-79) και θα έχει δύσκολη αποστολή στη ρεβάνς της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League αεκ ΠΑΟΚ ρεβανς ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ