Σπάνια εμφάνιση: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης από τον «Τροχό της Τύχης» μαζί με τη σύντροφό του [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπάνια εμφάνιση: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης από τον «Τροχό της Τύχης» μαζί με τη σύντροφό του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να τον βλέπουμε κάθε απόγευμα στο Star να παρουσιάζει τον «Τροχό της Τύχης», αλλά ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και εμφανίστηκε μαζί με την σύντροφό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Σπάνια εμφάνιση: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης από τον «Τροχό της Τύχης» μαζί με τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης πόζαρε μαζί με την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά τα τελευταία 5 χρόνια και λέγεται Katrin Ladose, η αλλιώς Κλαουντιάνα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα γήπεδο, όταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης επισκέφτηκε την καφετέρια του γηπέδου για να πάρει έναν καφέ, τον οποίο και του έφτιαξε η μετέπειτα σύντροφός του.

Σπάνια εμφάνιση: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης από τον «Τροχό της Τύχης» μαζί με τη σύντροφό του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το ζευγάρι αν και προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρόσφατα επισκέφτηκε το νυχτερινό «Κέντρο Αθηνών» και διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Φωτογραφία: NDP


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ