Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο με τα ενωμένα φρύδια δέχεται απειλές για τη ζωή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο με τα ενωμένα φρύδια δέχεται απειλές για τη ζωή της [εικόνες]

Η Σοφία Χατζηπαντελή δέχεται απειλές για τη ζωή της(Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε τα διεθνή Μέσα να ασχοληθούν μαζί της λόγω των ενωμένων και πυκνών φρυδιών της.

Η Ελληνοκύπρια, που θυμίζει λίγο τη Φρίντα Κάλο, μίλησε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν και αποκάλυψε πως δέχεται απειλές για τη ζωή της, λόγω της εκκεντρικής της εμφάνισης.

«Δέχομαι πολλές απειλές για την ζωή μου. Προσπαθώ να μην τα διαβάζω όλα, άλλωστε πολλοί μου τα λένε όταν γράφονται, προφανώς και δεν έχω την υπομονή να διαβάζω το σχόλιο του καθενός. Είναι λίγο κρίμα όταν θες να διαβάσεις τα θετικά και πρέπει να δεις και όλα τα αρνητικά, αλλά αξίζει τον κόπο», δήλωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις 12 Μάρ, 2019 στις 4:22 πμ PDT

Ερωτηθείσα για το εάν αρέσουν στον σύντροφό της, Ζακ Αποστόλου, φωτογράφο με έδρα το Λονδίνο, το μοντέλο απάντησε πως τα λατρεύει.

«Τα λατρεύει. Είχε και αυτός μονόφρυδο όταν ήταν μικρός. Εγώ τα βάφω βέβαια. Γενικά είναι σκούρα αλλά όχι τόσο, οπότε κάθε φορά που τα βάφω ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που κάνω», δήλωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Apostolou (@zacapostolou) στις 21 Ιαν, 2019 στις 4:02 πμ PST

Οπως τονίζει, με το πυκνό της φρύδι θέλει να εμπνεύσει τον κόσμο να αγκαλιάσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και να αναδεικνύει τη μοναδικότητά τους.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είπε τα φρύδια της ήταν τυχαίο αποτέλεσμα, όταν προσπάθησε να τα βάψει και της βγήκαν μαύρα. Ωστόσο, αντί να τα «διορθώσει», επέλεξε να τα κρατήσει και να υπερασπιστεί την ιδιαιτερότητά τους. Το μοντέλο κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και έχει κλείσει συμβόλαιο με βρετανικό πρακτορείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις 12 Μάρ, 2019 στις 4:16 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις 8 Μάρ, 2019 στις 9:59 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις 8 Μάρ, 2019 στις 12:21 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ