Καρέ- καρέ η πρόταση γάμου στην Τζένιφερ Λόπεζ -Ενώ κάποιος λέει ότι ο Ροντρίγκεζ την απατά [εικόνες] - iefimerida.gr

Καρέ- καρέ η πρόταση γάμου στην Τζένιφερ Λόπεζ -Ενώ κάποιος λέει ότι ο Ροντρίγκεζ την απατά [εικόνες]

Το γλυκό φιλί των Λόπεζ- Ροντρίγκεζ μετά την πρόταση γάμου/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχικά, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε το τεράστιο μονόπετρο με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο Αλεξ Ροντρίγκεζ. Τώρα, έδωσε στη δημοσιότητα καρέ- καρέ την ευτυχισμένη στιγμή, ίσως για να κλείσει τα στόματα που λένε πως την απατά.

Το ζευγάρι ήταν στις Μπαχάμες, το σαββατοκύριακο, όταν ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ αποφάσισε να της κάνει τη μεγάλη ερώτηση, στην οποία βέβαια η σταρ είπε το «Ναι». Και το έκανε με παραδοσιακό τρόπο, γονατίζοντας μπροστά της, σε μια υπέροχη παραλία, ενώ της πρόσφερε το μονόπετρο που σύμφωνα με εκτιμήσεις της Daily Mail κοστίζει περίπου 5 εκατ. δολάρια. Οι δυο τους «σφράγισαν» την πρόταση γάμου με ένα τρυφερό φιλί.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ από την πρόταση γάμου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

3.9.19✨♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 12 Μάρ, 2019 στις 9:21 πμ PDT

Η Λόπεζ δημοσίευσε τις φωτογραφίες ενώ κυκλοφορούν κουτσομπολιά ότι ο αγαπημένος της δεν είναι ιδιαίτερα πιστός. Ολα ξεκίνησαν την Κυριακή από τον Χοσέ Κανσέκο, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ροντρίγκεζ έχει σχέση με την Τζέσικα, την πρώην γυναίκα του Κανσέκο.

Ο Κανσέκο, πρώην σταρ του μπέιζμπολ, άρχισε να κάνει αναρτήσεις στο Twitter για τη φερόμενη απιστία του Ροντρίγκεζ, ενώ παρακολουθούσε το World of Dance, ένα ριάλιτι στο οποίο η Λόπεζ είναι κριτής. «Δεν ξέρει ότι την απατά με την πρώην σύζυγό μου, Τζέσικα. Καημένο κορίτσι, δεν έχει ιδέα ποιος είναι πραγματικά», έγραψε ο Κανσέκο. «Ημουν μαζί της πριν από λίγους μήνες όταν την πήρε τηλέφωνο», συνέχισε, αναφερόμενος στην Τζέσικα και τον Ροντρίγκεζ. «Σταμάτα να απατάς την Τζένιφερ Λόπεζ», έγραψε ακόμη.

Το μονόπετρο που έδωσε ο Ροντρίγκεζ στην Λόπεζ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 9 Μάρ, 2019 στις 5:34 μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ