Εγινε κι αυτό: Αεροπλάνο γύρισε πίσω επειδή μητέρα ξέχασε το μωρό της στο αεροδρόμιο - iefimerida.gr

Εγινε κι αυτό: Αεροπλάνο γύρισε πίσω επειδή μητέρα ξέχασε το μωρό της στο αεροδρόμιο

Αεροπλάνο της Saudia γύρισε πίσω στην Τζέντα/ Φωτογραφία: AP- Karim Kadim
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι δύσκολο να ξεχάσει ένας επιβάτης κάτι στο αεροδρόμιο. Αρκεί να είναι κάποια αποσκευή, ένα βιβλίο ή άλλο αντικείμενο. Αλλά μωρό; Σίγουρα αυτό δεν γίνεται συχνά.

Κι όμως, μια μητέρα ξέχασε το μωρό της στο αεροδρόμιο και επιβιβάστηκε στην πτήση της, με αποτέλεσμα ο πιλότος να αναγκαστεί να επιστρέψει αφήνοντας εμβρόντητους τους ελεγκτές στον πύργο ελέγχου, όταν εξήγησε τον λόγο.

Η πτήση της Saudia απογειώθηκε από την Τζέντα, με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ. «Ο Θεός μαζί μας. Μπορούμε να επιστρέψουμε;», ρώτησε ο πιλότος τον πύργο ελέγχου, προκαλώντας σύγχυση στον πύργο ελέγχου. Στο ηχητικό από την εν λόγω επικοινωνία, ακούγεται ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας να συμβουλεύεται άλλους για το τι πρέπει να κάνει.

«Αυτή η πτήση ζητά να επιστρέψει. Μια επιβάτης ξέχασε το μωρό της στον χώρο αναμονής, το καημένο», ακούγεται να λέει σε συνάδελφό του. «Σας είπα, μια επιβάτης άφησε το μωρό της στο τέρμιναλ και αρνείται να συνεχίσει την πτήση», επιμένει ο πιλότος. Έπειτα από μια σύντομη παύση, τελικά του δίνουν την άδεια να γυρίσει στο αεροδρόμιο. «Εντάξει, πηγαίνετε πίσω στην πύλη. Αυτό είναι κάτι εντελώς καινούριο για εμάς», του απάντησαν τελικά.

Η επικοινωνία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ