Νέο Peugeot Traveller Lux - iefimerida.gr

Νέο Peugeot Traveller Lux

Νέο Peugeot Traveller Lux
Κώστας Φούζας

Mε την 9θέσια έκδοση Lux, το Peugeot Traveller ενισχύει τον VIP χαρακτήρα του.

H οικογένεια του Traveller καλωσορίζει στην γκάμα της την 9θέσια έκδοση Lux, η οποία έρχεται με σκοπό να εισχωρήσει στην κατηγορία των 9θέσιων VIP Transfer, προφέροντας Premium μετακινήσεις με υψηλά στάνταρ ποιότητας, άνεσης και ασφάλειας. Στα κύρια χαρακτηριστικά του μοντέλου εντάσσονται στοιχεία όπως η ηλεκτρικά ανοιγόμενη δεξιά πλευρική πόρτα, η εργοστασιακή δερμάτινη επένδυση καθισμάτων (TEP) και οι ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών (Phoenix). Παράλληλα, διαθέτει WiFi on board και εργοστασιακό σύστημα Navigation με οθόνη αφής 7 ιντσών, ραδιόφωνο με λειτουργία Mirror Link, MP3, Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι προσφέροντας αρίστης ποιότητας συνδεσιμότητα και τεχνολογία στους επιβάτες.

Το νέο Peugeot Traveller Lux εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.0 lt BlueHDi 180 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, προδιαγραφών Euro 6.2. Το μοντέλο διατίθεται σε μήκος με μακρύ μεταξόνιο (L3) που εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση στους πίσω επιβάτες και γενναιόδωρο χώρο αποσκευών. Η αναβάθμισή του σε όλους τους τομείς το κατατάσσει στην premium κατηγορία των 9θέσιων MiniBus.

Νέο Peugeot Traveller Lux | iefimerida.gr 0
Νέο Peugeot Traveller Lux | iefimerida.gr 1
Νέο Peugeot Traveller Lux | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Peugeot Traveller Lux
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ