Η δύναμη του Twitter: Εκανε μια ανάρτηση για το κατάστημα του πατέρα του και τώρα... ξεπουλάει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η δύναμη του Twitter: Εκανε μια ανάρτηση για το κατάστημα του πατέρα του και τώρα... ξεπουλάει [εικόνες]

Ο «λυπημένος» ιδιοκτήτης του Billy's Donuts. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο της το μεγαλείο αποδεικνύεται για άλλη μία φορά.

Η εκκίνηση μιας νέας επιχείρησης είναι ένα ρίσκο. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή δουλειά έχετε κάνει, πόσο παθιασμένοι και εξειδικευμένοι είστε, οι πελάτες δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα έρθουν ενώ εκτιμάται ότι περίπου το 20% των μικρών επιχειρήσεων θα αποτύχουν στο πρώτο τους έτος.

My dad is sad cause no one is coming to his new donut shop pic.twitter.com/y5aGB1Acrc

Ο Μπίλι Μπάι, από το Μιζούρι του Τέξας, ήταν συντετριμμένος όταν ανακάλυψε πως το νέο κατάστημα του πατέρα του με ντόνατς, το Billy’s Donuts, δεν είχε καθόλου πελάτες στα εγκαίνιά του. Τα ντόνατς φαίνονταν νόστιμα, το κατάστημα ολοκαίνουριο και πολύχρωμο και όλα ήταν έτοιμα για το επιτυχημένο ξεκίνημα του Billy’s Donuts. Το μόνο που έλειπε ήταν οι πελάτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy's Donuts (@billysdonuts) στις 9 Μάρ, 2019 στις 8:07 πμ PST

Ο πατέρας του Μπίλι, που ανήκε σε μεγαλύτερη γενιά, ίσως δεν γνώριζε την σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με το μάρκετινγκ. Αλλά ο Μπίλι το ξέρει και αποφάσισε να αναρτήσει στο Twitter μια φωτογραφία του πατέρα του που έδειχνε «λυπημένος».

Just wanted to update yall! We completely sold out of donuts and kolaches! You are all amazing. I can't thank everyone enough for coming out and supporting local businesses. This means so much to my family ❤️ pic.twitter.com/o3GQcKvVnG


Και μπορεί πολλοί να καταφεύγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πουν πράγματα που δεν θα τολμούσαν ποτέ στην πραγματική τους ζωή, αλλά σίγουρα έχουν και την καλή τους πλευρά, καθώς πολλοί μπορούν να συγκεντρωθούν για έναν καλό σκοπό και να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη από βοήθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy's Donuts (@billysdonuts) στις 5 Φεβ, 2019 στις 3:38 μμ PST

Το tweet του Μπίλι έχει συγκεντρώσει πλέον πάνω από 330.000 retweets και πάνω από 730.000 likes καθώς πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να βοηθήσουν την οικογενειακή επιχείρηση.

Το αποτέλεσμα; Χιλιάδες εμφανίστηκαν στο κατάστημα και ο πατέρας του Μπίλι ξεπούλησε τόσο γρήγορα που τα νόστιμα ντόνατς του έγιναν περιζήτητα. Επίσης, στα σχόλιά τους, πολλοί τα χαρακτήρισαν ως «τα καλύτερα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy's Donuts (@billysdonuts) στις 10 Μάρ, 2019 στις 10:30 πμ PDT


Ο Μπίλι, θέλοντας να βοηθήσει κι άλλο τον πατέρα του ξεκίνησε μια σελίδα στο Instagram γεμάτη από φωτογραφίες που σου «τρέχουν τα σάλια» και έχει ήδη μέσα σε λίγες ημέρες, πάνω από 100.000 οπαδούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter ντόνατς Billy's Donuts
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ