Τα τελευταία «εισιτήρια» για τα προημιτελικά του Champions League κρίνονται στην Cosmote TV [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα τελευταία «εισιτήρια» για τα προημιτελικά του Champions League κρίνονται στην Cosmote TV [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αναμετρήσεις που θα δώσουν τα 4 τελευταία «εισιτήρια» για την προημιτελική φάση του UEFA Champions League διεξάγονται το διήμερο 12-13/3 και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα τις παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, μαζί με την ολοκληρωμένη κάλυψη από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT.

Την Τρίτη 12/3 η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο υποδέχεται στο Τορίνο την Ατλέτικο Μαδρίτης, στη ρεβάνς της νίκης των "ροχιμπλάνκος" με 2-0 (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) και η Μάντσεστερ Σίτι τη Σάλκε (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Πριν την έναρξη της αναμετρήσεων, η εκπομπή "UEFA Champions League Show" με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο (20.30, COSMOTE SPORT 2HD), θα ενημερώσει τους τηλεθεατές με όλα τα τελευταία νέα που αφορούν στα δύο ζευγάρια αντιπάλων. Παράλληλα, στην εκπομπή θα προβληθούν βίντεο με όσα έχουν συμβεί έως τώρα στη 2η αγωνιστική της φάσης των 16, δηλώσεις από τις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και συνέντευξη του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκιντογκάν, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, Σάλκε. Επίσης, θα προβληθεί αφιέρωμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχει σκοράρει 22 φορές κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, οι σπίκερ των αγώνων, Στέφανος Αβραμίδης και Γιώργος Θαναηλάκης θα ενημερώσουν για τις ενδεκάδες και θα αναλύσουν τις επιλογές των προπονητών.

Την Τετάρτη 13/3 η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Λιόν (22.00, COSMOTE SPORT 1HD), αλλά και το μεγαλύτερο ντέρμπι της φάσης των "16", ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Το 0-0 που σημειώθηκε ύστερα από την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων στο «Άνφιλντ», αφήνει ανοιχτά όλα τα σενάρια για την πρόκριση. Πριν οι δύο ομάδες διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Allianz Arena, οι συνδρομητές μέσα από την εκπομπή "UEFA Champions League Show" (20.30) θα παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της Τρίτης, δηλώσεις από τις συνεντεύξεις Τύπου, πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και σχολιασμό και προβλέψεις του προπονητή του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος θα βρίσκεται στο στούντιο της COSMOTE TV.

Λίγο πριν τη σέντρα, θα γίνει ζωντανή σύνδεση με τον απεσταλμένο της COSMOTE TV στο Μόναχο, Σωτήρη Κωσταβάρα, ο οποίος θα μεταφέρει όλο το κλίμα πριν το μεγάλο ματς, το παρασκήνιο από τις συνεντεύξεις Τύπου, θα αποκαλύψει τις ενδεκάδες και τα τελευταία στοιχεία του ματς.

Η εκπομπή «UEFA Champions League Show» θα επιστρέφει με την ολοκλήρωση των αγώνων κάθε ημέρας στο COSMOTE SPORT 2HD, με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλα τα γήπεδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League cosmote tv
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ