Συμπληρώματα Διατροφής EVIOL: Επίσημος υποστηρικτής Ημιμαραθωνίου Αθήνας - iefimerida.gr

Συμπληρώματα Διατροφής EVIOL: Επίσημος υποστηρικτής Ημιμαραθωνίου Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL, επίσημος υποστηρικτής του 8ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, βρίσκονται για μια ακόμα χρονιά στο πλευρό των δρομέων.

Στηρίζουμε τους συμμετέχοντες στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν ως τον τερματισμό και να μηδενίσουν τις αποστάσεις, χαρίζοντάς τους την απαραίτητη ενέργεια. Γιατί είναι στη φύση μας να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο με όλη μας τη δύναμη.

Όπως είναι στις αξίες της εταιρίας των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, να καινοτομούμε συνεχώς με ευθύνη και συνέπεια, βαδίζοντας με γρήγορους ρυθμούς σε ένα καλύτερο μέλλον. Από το 1978 που δημιουργήσαμε τη γνωστή μαλακή κάψουλα, EVIOL Vitamin E που εμπιστεύτηκαν εκατομμύρια καταναλωτές και επαγγελματίες υγείας, μέχρι και σήμερα που μετά από πολυετή επιστημονική έρευνα αναπτύξαμε μια μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της, καθώς παρασκευάζεται με τις επιστημονικές εγγυήσεις που διασφαλίζουν οι συνθήκες παραγωγής ενός φαρμακευτικού προϊόντος. Πίσω από την έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό της σειράς EVIOL βρίσκεται η εταιρία GAP S.A. μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της ελληνικής φαρμακευτικής βιομηχανίας, με ισχυρή παρουσία σε εθνικό επίπεδο και διεθνείς αγορές.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας, στη γραμμή τερματισμού, για να γιορτάσουμε μαζί, να μοιραστούμε την αξία της προσπάθειας, της συμμετοχής και της υπέρβασης των δυνάμεων!

Συνέχισε να ξεπερνάς τον εαυτό σου, με τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL!

Γιατί είναι στη φύση μας να συνεχίζουμε!

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

www.eviol.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ