Τα πανέμορφα χωριά της Ελλάδας σε έναν λογαριασμό στο Instagram -Δύο νέοι άντρες δημιούργησαν το «Greek Villages» - iefimerida.gr

Τα πανέμορφα χωριά της Ελλάδας σε έναν λογαριασμό στο Instagram -Δύο νέοι άντρες δημιούργησαν το «Greek Villages»

Ζαγοροχώρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέοι άντρες υμνούν την ομορφιά της Ελλάδας μέσα από έναν λογαριασμό στο Instagram, το «Greek Villages».

Δυο φίλοι, ο Πολυχρόνης Καμπισόπουλος και ο Κωνσταντίνος Σπυριδάκος, με καταγωγή από την Πάτρα και την Λακωνία αντίστοιχα, ξεκίνησαν τον Μάϊο του 2018 το «Greek Villages».

Εναν ξεχωριστό λογαριασμό στα social media, όπου αναρτούν φωτογραφίες από τα ταξίδια τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ολα ξεκίνησαν όταν βλέποντας φωτογραφίες από τις διακοπές στα χωριά τους, άρχισαν να συζητούν το πόσο πολύ θα βοηθούσε σε διάφορα επίπεδα το να γνωρίζαμε όλοι οι Ελληνες ουσιαστικά και σε βάθος τη χώρα μας.

Οι δυο φίλοι συμφώνησαν πως η πραγματική γνωριμία με τον ίδιο μας τον τόπο έχει να κάνει με την «επιστροφή» στις ρίζες μας που δεν είναι άλλες από τα χωριά μας και σκέφτηκαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Το «Greek Villages» λοιπόν δημιουργήθηκε από δύο νέους ανθρώπους στο Instagram και το Facebook ως ένα μέσο για να γνωρίσουν και να έρθουν οι ίδιοι πιο κοντά στις ρίζες τους και ταυτόχρονα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το ευρύ κοινό.

Διαβάστε περισσότερα για το Greek Villages στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ