Προς αναβολή το κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ -Υπό τον φόβο επεισοδίων - iefimerida.gr

Προς αναβολή το κυριακάτικο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ -Υπό τον φόβο επεισοδίων

Παπαπέτρου εναντίον Σπανούλη /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα δείχνουν ότι δεν θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι στο μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Basket League.

Την απόφαση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ), προκειμένου να ανακοινώσει την αναβολή, μετά και τη σχετική σύσταση που έγινε από την Αστυνομία, λόγω και της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ μόλις δύο ώρες αργότερα (19:00).

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ούτως ή άλλως ενημερώσει πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές, κάτι που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Κάποιοι αποδίδουν την επικείμενη αναβολή, πέρα από τους προφανείς λόγους ασφαλείας, και σε μια προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος για να γίνουν κάποιες κινήσεις στο ελληνικό μπάσκετ ύστερα από τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει κατά της ΚΕΔ. Και υπάρχουν σοβαροί φόβοι για επεισόδια στο ΣΕΦ, οπότε θεωρούν ότι είναι καλύτερο να αναβληθεί το ματς μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως το καλεντάρι είναι πολύ πιο «βαρύ» για τους «αιώνιους» του μπάσκετ αντί αυτών του ποδοσφαίρου. Απομένουν πέντε αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της EuroLeague, με την επόμενη εβδομάδα να περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική και δεν υπάρχει στις προσεχείς εβδομάδες κάποιο κενό για να οριστεί εκ νέου το ντέρμπι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ