Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Πάολα από τα μπουζούκια με τον Σφακιανάκη - iefimerida.gr

Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Πάολα από τα μπουζούκια με τον Σφακιανάκη

Ελένη Μενεγάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διάλυση του νυχτερινού σχήματος όπου τραγουδά η Πάολα και ο Νότης Σφακιανάκης καθώς και την ξαφνική αποχώρηση της τραγουδίστριας σχολίασε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά έγιναν αναφορές για ένα καβγά που είχαν οι δύο τραγουδιστές με αφορμή τα πάρτι που κάνει η τραγουδίστρια κάθε φορά στο καμαρίνι της μετά το τέλος της εμφάνισής της στην σκηνή.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής στην «Φωλιά του Κούλου», η κόντρα των δύο καλλιτεχνών είχε ξεκινήσει από τις πρόβες και είχε συνεχιστεί και για άλλους λόγους.

Αυτή, λοιπόν, την κόντρα σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως πρέπει να είναι σοβαροί οι λόγοι για να σταματήσει στα καλά καθούμενα ένα σχήμα με τόσο μεγάλα ονόματα, όπως της Πάολα και του Νότη Σφακιανάκη.

«Επειδή εμένα τουλάχιστον με ξάφνιασε. Αλλά προφανώς μάλλον ξάφνιασε και πάρα πολύ κόσμο το ότι σταμάτησαν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Γκάζι Live ο Νότης Σφακιανάκης με την Πάολα. Γιατί ήταν ξάφνιασμα; Γιατί εδώ τώρα πια, ψάχνεις να βρεις τα επιτυχημένα σχήματα για να κρατήσεις το μαγαζί σου γεμάτο τις δυο μέρες τη βδομάδα. Όταν ακούς πως είναι sold out και μόνοι τους αποφασίζουν να σταματήσει μια συνεργασία, καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι το θέμα. Γιατί κανείς δεν θέλει, όταν πάει κάτι πάρα πολύ καλά να το σταματάει.

Όταν συμβαίνει αυτό σίγουρα υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι. Η Πάολα ουσιαστικά έκανε το ξεκίνημα… Και οι δυο καλλιτέχνες είναι υπέροχοι, ξεχωριστοί και πολύ αγαπητοί και έχουν το πολύ μεγάλο κοινό τους. Τα φιλιά μου και στους δύο. Εμείς τους αγαπάμε και θέλουμε να τους βρίσκουμε τη νύχτα και να τους ακούμε. Όχι μόνο μέσα από τα cd», είπε, μεταξύ άλλων, συζητώντας με τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ