Παράσταση διαμαρτυρίας του δήμου Κερατσινίου για τις εκτάσεις που μπαίνουν στο Υπερταμείο - iefimerida.gr

Παράσταση διαμαρτυρίας του δήμου Κερατσινίου για τις εκτάσεις που μπαίνουν στο Υπερταμείο

Δήμαρχος Κερατσινίου
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών επι της οδού Καραγιώργη Σερβίας πραγματοποίησαν νωρίτερα κάτοικοι και φορείς του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, οι οποίοι εν τέλει και συναντήθηκαν με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου.

Με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Χρήστο Βρεττάκο, οι περίπου 20 συγκεντρωμένοι ζήτησαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών καθώς και με φορείς του λεγόμενου "Υπερταμείου" προκειμένου να τους εκθέσουν τα αιτήματά τους, τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν στη μη ένταξη στο "Υπερταμειο" δημοσίων εκτάσεων και δομών του Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Παράσταση διαμαρτυρίας του δήμου Κερατσινίου για τις εκτάσεις που μπαίνουν στο Υπερταμείο | iefimerida.gr 0

Στόχος της σημερινής κινητοποίησης, εξηγούν, είναι "να εκδοθεί νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να εξαιρεθούν τα σχολεία, οι αθλητικοί και άλλοι δημόσιοι χώροι της πόλης, από την ένταξή τους στο Υπερταμείο (ΕΤΑΔ)".

Παράσταση διαμαρτυρίας του δήμου Κερατσινίου για τις εκτάσεις που μπαίνουν στο Υπερταμείο | iefimerida.gr 1

Οι κάτοικοι και οι φορείς Κερατσινίου και Δραπετσώνας συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το δημαρχείο της πόλης τους και περίπου στις 10.30 επιβιβάστηκαν σε πούλμαν προκειμένου να μεταβούν στο υπουργείο Οικονομικών.

Παράσταση διαμαρτυρίας του δήμου Κερατσινίου για τις εκτάσεις που μπαίνουν στο Υπερταμείο | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με τον κ. Βρεττάκο, η συνάντηση είχε θετικό πρόσημο, καθώς ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Αθανάσιος Δημάκης, δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστεί μια προς μια σχολαστικά την κάθε μια από τις περίπου 50 περιπτώσεις μεταβίβασης των δημοσίων εκτάσεων της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ