Σάλος με την Εμιλι Ρατακόφσκι: Εχει 12 εκατ. περιουσία, αλλά δεν πληρώνει ενοίκιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος με την Εμιλι Ρατακόφσκι: Εχει 12 εκατ. περιουσία, αλλά δεν πληρώνει ενοίκιο [εικόνες]

Εμιλι Ρατακόφσκι/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με το διάσημο μοντέλο Εμιλι Ρατακόφσκι, καθώς από χτες όλα τα αμερικάνικα και όχι μόνο tabloid μιλούν γι΄αυτή.

Αυτή την φορά βέβαια δεν ευθύνεται κάποια σούπερ σέξι πόζα της με μικροσκοπικό μαγιό στην παραλία, αλλά το γεγονός πως αν και πάμπλουτη δεν πληρώνει το νοίκι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 4 Δεκ, 2018 στις 1:05 μμ PST

Συγκεκριμένα το διάσημο σούπερ μόντελ, το οποίο έχει παντρευτεί τον εκατομμυριούχο παραγωγό ταινιών και ηθοποιό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ ζει με τον σύζυγό της σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη χωρίς να πληρώνουν το νοίκι τους, κάνοντας χρήση ενός νομικού πλαισίου που προστατεύει τους καλλιτέχνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 11 Ιούλ, 2018 στις 10:13 πμ PDT

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ενώ αυτό που αναφέρουν τώρα ειρωνικά τα ξένα δημοσιεύματα είναι πως ο σύζυγος της Ρατακόφσκι του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια δεν μπορεί να «αντέξει οικονομικά» ένα διαμέρισμα αξίας 120.000 δολαρίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 23 Φεβ, 2019 στις 5:09 πμ PST


«Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα στην ακίνητη περιουσία του NYC, όπου ένα ζευγάρι διάσημων μπορούν επωφεληθούν και να εκμεταλλευτούν ένα νόμο που προοριζόταν για αληθινά αγωνιζόμενους καλλιτέχνες και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος που χρειάζονται οικονομικά προσιτή στέγη», δήλωσε η Carolyn Daly, εκπρόσωπος του συνασπισμού ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας στην περιοχή που μένει η Ραταϊκόφσκι.

Επομένως το ζεύγος Ρατακόσφκι από το 2017 μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για το σπίτι που μένει στην Νέα Υόρκη και το οποίο έχει μηνιαίο ενοίκιο, 4.900 δολαρίων.

Ουσιαστικά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο Σεμπάστιαν Μπέαρ έχει «γλιτώσει» μέχρι στιγμής περίπου 120.000 δολάρια, την ώρα που η περιουσία του ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια.


Αυτό πάντως δεν είναι το μόνο πρόβλημα των διάφορων συνασπισμών που τα βάζουν με την Ρατακόφσκι, καθώς μαζί τους τα έχουν βάλει και οι γείτονες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, το ζεύγος έχει γίνει ο εφιάλτης της γειτονιάς επειδή το μόνο που κάνουν είναι να διοργανώνουν πάρτι μέχρι πρωίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 8 Φεβ, 2019 στις 7:49 πμ PST

Δεν είναι λίγες φορές, λοιπόν, που οι γείτονες έχουν τηλεφωνήσει στην Εμιλι Ρατακόφσκι και τον Σεμπάστιαν Μπέαρ ζητώντας τους επίμονα να χαμηλώσουν την μουσική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι γείτονες έχουν κάνει από 4 φορές παρατήρηση στο ζεύγος, το οποίο επιμένει να μην λογαριάζει τους γύρω του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 21 Ιαν, 2019 στις 6:05 πμ PST

Οι γείτονες μάλιστα φαίνεται πως έχουν στραφεί νομικά κατά της Ρατακόφσκι και του Σεμπάστιαν, καταθέτοντας στο δικαστήριο όλα τα μηνύματα που έστειλαν στο ζευγάρι για να κάνει ησυχία, χωρίς όμως αντίκρισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ