Χρυσούλα Διαβάτη: Αυτές οι μαγειρικές πια, αυτές οι μόδες, αυτά τα ταλέντα έχουμε πήξει - iefimerida.gr

Χρυσούλα Διαβάτη: Αυτές οι μαγειρικές πια, αυτές οι μόδες, αυτά τα ταλέντα έχουμε πήξει

Χρυσούλα Διαβάτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε συνέντευξη η αγαπημένη ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη και μίλησε για όλα. Τη σχέση της με το σύζυγό της, τα ριάλιτι αλλά και την επιστροφή του σήριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά».

«Δεν φταίω εγώ που δεν κάνω τηλεόραση» απάντησε στην ερώτηση δημοσιογράφου. «Την τηλεόραση την αγαπώ πολύ. Είχα προτάσεις, αλλά δε θες να διαψεύσεις τον κόσμο που έχει απαιτήσεις από εσένα. Σέβεσαι κάποια πράγματα, θες να κάνεις το καλύτερο».

Οσον αφορά σε όσα ακούγονται για επιστροφή της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» δήλωσε γελώντας, «Το έχω ακούσει κι εγώ ότι θα ξαναγίνει. Εγώ δεν είχα καμία νύξη, εμείς τι θα κάνουμε; Της Ελλάδος τους γέρους; Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει. Πλάκα θα είχε πάντως, μακάρι να το κάνουνε».
Οσων αφορά στο εάν της αρέσει να δουλεύει με τον σύζυγό της Νικήτα Τσακίρογλου, δήλωσε πως όχι, γιατί έρχεσαι σε προστριβή με έναν άνθρωπο που αγαπάς και θαυμάζεις.

Η Χρυσούλα Διαβάτη ρωτηθηκε για ακόμα μία φορά τα ριάλιτι. «Δεν βλέπω τέτοια δεν ξέρω τι θα πει ριάλιτι, δεν το κάνω από σνομπισμό. Δεν έχω χρόνο, αλλά δεν με έχει ικανοποιήσει κανένα ριάλιτι. Αυτές οι μαγειρικές πια, αυτές οι μόδες, αυτά τα ταλέντα έχουμε πήξει».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη

βίντεο gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ