Πόνεσε η ήττα -Γερμανός δεν χαιρέτησε τον Ελληνα που τον νίκησε στον τελικό [βίντεο] - iefimerida.gr

Πόνεσε η ήττα -Γερμανός δεν χαιρέτησε τον Ελληνα που τον νίκησε στον τελικό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ U-21 ο Γερμανός Γκέριτ Ένγκεμαν.

Ο Ένγκεμαν ηττήθηκε από τον Έλληνα πρωταθλητή Γιάννη Σγουρόπουλο με 4-3 σετ, αλλά μετά το τέλος του αγώνα αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον αντίπαλό του. Μόλις ο αγώνας τελείωσε, ο Έλληνας πρωταθλητής, αφού αγκάλιασε τον προπονητή του, πήγε να δώσει το χέρι του στον Γερμανό.

Μόνο που έμεινε με το… χέρι στον αέρα και την απορία «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του. Ο Γερμανός αθλητής προσπέρασε επιδεικτικά τον Έλληνα πρωταθλητή, χωρίς να τον συγχαρεί και απομακρύνθηκε επιδεικτικά!

Για την ιστορία, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 στο Γκοντομάρ της Πορτογαλίας, ο Γιάννης Σγουρόπουλος κέρδισε τον Γερμανό Γκέριτ Ένγκεμαν με 4-3 σετ (9-11, 11-4, 8-11, 11-9, 8-11, 12-10 και 11-9).

Για να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Έλληνας αθλητής κέρδισε και τους τρεις εκπροσώπους της Γερμανίας, μίας χώρας με τεράστια δύναμη και παράδοση στο πινγκ πονγκ. Στον ημιτελικό είχε ξεπεράσει επίσης με 4-3 σετ τον Ρουμάνο Ράρες Σίπος (7-11, 11-5, 11-6, 11-4, 13-15, 10-12 και 11-9).

Δείτε τον αγώνα και το επίμαχο στιγμιότυπο μετά το 16:00 του βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ