Ζευγάρι-έκπληξη από το Survivor -Με ποια συμπαίκτριά του έχει σχέση ο Γκότσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζευγάρι-έκπληξη από το Survivor -Με ποια συμπαίκτριά του έχει σχέση ο Γκότσης [εικόνες]

Ο νικητής του περσινού Survivor
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο νικητής του περσινού Survivor και μετά την νίκη του, φήμες τον ήθελαν ζευγάρι είτε με την Σόφη Πασχάλη είτε με την συμπαίκτριά του Εύη Σαλταφερίδου.

Της τελευταίας μάλιστα της είχαν προσάψει διάφορες σχέσεις. Πότε έλεγαν ότι ήταν ερωτευμένη με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, με τον οποίο είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη φιλία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και πότε με τον επίσης συμπαίκτη της, Πάνο Θεοδώρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴡʜʏ ʏᴏᴜ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ..▪️ (@ilias__gkotsis) στις 20 Φεβ, 2019 στις 6:42 πμ PST

Ηλίας Γκότσης και Εύη Σαλταφερίδου σε νυχτερινή τους έξοδο


Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο
Ηλίας Γκότσης, Σόφη Πασχάλη, Εύη Σαλταφερίδου και Κώστας Κοκκινάκης

Τελικά όμως, σύμφωνα με την Real Life, ο Ηλίας Γκότσης και η Εύη Σαλταφερίδου είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι.

Όσο για την γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη, φαίνεται πως είναι κι αυτή ερωτευμένη με τον τραγουδιστή και λυράρη Κωνσταντίνο Ντρούλια, των Droulias Brothers, πρωταγωνιστώντας μάλιστα στο τελευταίο τους βίντεο κλιπ.

Η Σόφη Πασχάλη στα γυρίσματα του νέου βίντεοκλιπ των Droulias Brothers

Φωτογραφίες: Ndp photos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ