Το Twitter έχει τρελαθεί με τη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Κάρολο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Twitter έχει τρελαθεί με τη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Κάρολο [βίντεο]

Η νέα συνάντηση του πρίγκιπα Καρόλου με την Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP/Richard Pohle
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο πρίγκιπας Κάρολος και η νύφη του, Μέγκαν Μαρκλ έχουν μια εξαιρετική σχέση και αυτό το απέδειξαν για άλλη μία φορά χθες.

Ο πρίγκιπας Κάρολςο συνόδευσε την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία ως νύφη

Ο πρίγκιπας Κάρολος μάλιστα, έπαιξε τον ρόλο του πατέρα της στον γάμο της τον περασμένο Μάιο με τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς μετά το δράμα με την απουσία – την τελευταία στιγμή – του πραγματικού της πατέρα λόγω επέμβασης στην καρδιά, ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν αυτός που την συνόδευσε στην εκκλησία.

Τα αστειάκια του πρίγκιπα Καρόλου προς την Μέγκαν Μαρκλ

Χθες, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας και οι δυο τους εθεάθησαν να συνομιλούν και να αστειεύονται.

Η Μέγκαν Μαρκλ, που είναι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έδειχνε προσηλωμένη στα λόγια του πρίγκιπα Καρόλου, την ώρα που έπαιρναν την θέση τους στο Αβαείο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Κάρολος έκανε ένα σχόλιο με το οποίο γέλασε η νύφη του, αν και δεν είναι γνωστό το τι είπαν.

prince charles and meghan’s relationship is so precious pic.twitter.com/aY8uIiiLAg

Η γλυκιά αυτή στιγμή μεταξύ πεθερού και νύφης δεν πέρασε απαρατήρητη από τους οπαδούς της βασιλικής οικογένειας στο Twitter, με κάποιον να αναφέρει πως το ζευγάρι αυτό είναι το «αγαπημένο του ντουέτο».

Meghan sharing a laugh with Charles#CommonwealthDay pic.twitter.com/ko3wnyHir1

Κάποιος τουίταρε: «Κάποιος μπορεί να τους δει σαν πατέρα με κόρη, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό». Κι ένας άλλος πρόσθεσε: «Μου αρέσει να βλέπω την δούκισσα Μέγκαν και τον πρίγκιπα Κάρολο να αλληλεπιδρούν» ενώ ένας ακόμη έγραψε: «Η σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Μέγκαν είναι τόσο πολύτιμη».

Aww - the way Harry looking at Kate w such admiration too - ya Charles & Meghan so cute

Το βίντεο αυτό, έρχεται λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση ενός άρθρου στον βρετανικό Τύπο που λέει ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ενεργεί ως «μέντορας» της Μέγκαν Μαρκλ, εκπαιδεύοντάς την στην βασιλική και συνταγματική ιστορία.

«Η δούκισσα έχει δείξει ένα πραγματικό ενδιαφέρον για να μάθει περισσότερα για την ιστορία της οικογένειας στην οποία έχει ενταχθεί και ο πεθερός της έχει χαρεί που μπορεί να της μεταδώσει τις γνώσεις του» δήλωσε μια πηγή στην Daily Telegraph.

Charles is a walking heart eyes emoji when he sees Meghan #jointhequeueCharlieBoy

Φωτογραφία: AP


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ