Champions League: Για τη μεγάλη ανατροπή η Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης - iefimerida.gr

Champions League: Για τη μεγάλη ανατροπή η Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Φάση από το ματς στη Μαδρίτη / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα δύο εισιτήρια για τους «8» του Champions League βγαίνουν απόψε.

Τα φώτα πέφτουν στο Τορίνο, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport 2HD), στη ρεβάνς της ήττας της με 2-0 στην ισπανική πρωτεύουσα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι μεν το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο οι «μπιανκονέρι» εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κεντίρα, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο και Ντάγκλας Κόστα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Άλεξ Σάντρο. Από την πλευρά της, η Ατλέτικο έχει τιμωρημένο τον Ντιέγκο Κόστα και τον Πάρτεϊ, ενώ εκτός έμειναν οι Ερνάντες και Φιλίπε Λουίς.

Την ίδια ώρα στο Μάντσεστερ (22:00, Cosmote Sport 1HD), η Σίτι, μετά την τρομερή ανατροπή και μάλιστα με παίκτη λιγότερο απέναντι στη Σάλκε στο πρώτο ματς, έφυγε από τη Veltins Arena με το υπέρ της 3-2 και απόψε υπερασπίζεται αυτό το σκορ και τα εκτός έδρας γκολ, έχοντας μια άνεση για την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Για τους «πολίτες» δεν θα παίξουν οι Ντε Μπρόινε, Μεντί, Μπράβο, Κομπανί, Φερναντίνιο και Οταμέντι, ενώ αμφίβολος είναι ο Στόουνς. Εκτός για τη Σάλκε οι Καλιγκούρι, Χάριτ, Μασκαρέλ, Σεφ και Ουτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ