Φωτογράφισαν το φάντασμα που στοιχειώνει παμπ της Βρετανίας... [εικόνα] - iefimerida.gr

Φωτογράφισαν το φάντασμα που στοιχειώνει παμπ της Βρετανίας... [εικόνα]

Φωτογράφισαν το «γενναιόδωρο» φάντασμα που στοιχειώνει παμπ της Βρετανίας...  [ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φάντασμα του μπάρμαν που εργαζόταν το 1960 στην παμπ «Ασπλεϊ Χάουζ» στη Βρετανία και που ο μύθος που την περιβάλλει θέλει να τη... στοιχειώνει, κατάφερε να «συλλάβει» πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός

Πριν από μερικές ημέρες, ένας - πρώην - εργαζόμενος της επιχείρησης, ο 47χρονος Πωλ Μόργκαν, κάλεσε τους φίλους του στην παμπ για να γιορτάσουν τη συνταξιοδότησή του. Φαίνεται, όμως, ότι στη χαρά του θέλησε να συμμετέχει και το... φάντασμα!

Οπως ανέφερε στη Daily Mail ο Μόργκαν, κατά τη διάρκεια της βραδιάς έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες με το i-phone του. Λογικό και επόμενο... Γιόρταζε και ήθελε ο άνθρωπος να έχει θυμάται κάτι από τη συγκεκριμένη βραδιά! Τελικά, όμως, για κάτι άλλο φαίνεται ότι θα του μείνει αξέχαστη η συγκεκριμένη νύχτα!

Επιστρέφοντας σπίτι του και χαζεύοντας τις φωτογραφίες με τα παιδιά του διαπίστωσε κάτι που τον άφησε πραγματικά άφωνο... Σε μια φωτογραφία απαθανατιζόταν το πρόσωπο ενός άντρα, ο οποίο, όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο πάρτι!

Φωτογράφισαν το φάντασμα που στοιχειώνει παμπ της Βρετανίας...  [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Τον ισχυρισμό του Μόργκαν, ότι δηλαδή στη φωτογραφία απεικονίζεται το φάντασμα που ο μύθος θέλει να στοιχειώνει την παμπ, ενισχύει το γεγονός ότι σχεδόν η ίδια φωτογραφία που τραβήχτηκε δύο δευτερόλεπτα νωρίτερα δεν απεικονίζει κανένα πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι ο αστικός μύθος που περιβάλει την εν λόγω παμπ, λέει πως οι πελάτες μπορεί να δουν τα ποτήρια τους να γεμίζουν ξανά, με τρόπο... μαγικό. Κερνάει το φάντασμα προφανώς!

Το εν λόγω κτίριο που φιλοξενεί, σήμερα, την παμπ, στο παρελθόν και συγκεκριμένα στη βικτωριανή εποχή, στέγαζε ένα παρθεναγωγείο... Αυτό μπορεί να λέει πολλά!

Φωτογράφισαν το φάντασμα που στοιχειώνει παμπ της Βρετανίας...  [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ