Ο Στρος Καν δεν τη γλιτώνει- Κανονικά η δίκη για το σκάνδαλο με τη καμαριέρα - iefimerida.gr

Ο Στρος Καν δεν τη γλιτώνει- Κανονικά η δίκη για το σκάνδαλο με τη καμαριέρα

Ο Στρος Καν δεν τη γλιτώνει- Κανονικά η δίκη για το σκάνδαλο με τη καμαριέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δικαστής Ντάγκλας Μακ Κίον απέρριψε τον ισχυρισμό του Γάλλου ότι δεν πρέπει να διωχθεί από τα αστικά δικαστήρια γιατί είχε διπλωματική ασυλία όταν συναντήθηκε με την καμαριέρα Ντιαλό στο Sofitel του Μανχάταν...


Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Μπρονξ απορρίπτοντας το αίτημα απόρριψης του Ντομινίκ Στρος Καν άναψε το πράσινο φως για την επιτάχυνση των διαδικασιών προς τη διεξαγωγή δίκης για την υπόθεση αυτή σε αστικό δικαστήριο.

«Ο νόμος διευκρινίζει ξεκάθαρα ότι η εθελούσια παραίτησή του από το Δημόσιο Νομισματικό Ταμείο έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε μοργή διπλωματικής ασυλίας θα μπορούσε να έχει. Ο Στρος Καν πέταξε μόνος του το δικαίωμά του από το παράθυρο του νόμου», αποφάνθηκε ο Ντάγκλας Μακ Κίον.

Οι συνήγοροι του Στρος Καν ωστόσο επιμένουν στο αίτημά τους και σκέφτονται να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης το Μακ Κίον.

Η Ναφισατού Ντιαλό ισχυρίζεται ότι ο Στρος Καν προσπάθησε να τη βιάσει στις 14 Μαΐου 2011 στη σουίτα όπου διέμενε, στη Νέα Υόρκη. Ο Στρος Καν υποστηρίζει ότι οι περιπτύξεις τους ήταν συναινετικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ