Κατά της αποπομπής Τραμπ η Πελόσι: Θα διχάσει τη χώρα - iefimerida.gr

Κατά της αποπομπής Τραμπ η Πελόσι: Θα διχάσει τη χώρα

Η Νάνσι Πελόσι/ Φωτογραφία: AP- Manuel Balce Ceneta
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρέπει να γίνει καμία προσπάθεια αποπομπής του Ντόναλντ Τραμπ, εκτός αν οι λόγοι είναι συντριπτικοί, τόνισε η Νάνσι Πελόσι.

«Δεν είμαι υπέρ της αποπομπής», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, σε συνέντευξη στην Washington Post και υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο θα δίχαζε τη χώρα, κάτι που δεν αξίζει να γίνει για τον Τραμπ.

«Η αποπομπή είναι τόσο διχαστική για τη χώρα, που- εκτός αν υπάρχει κάτι τόσο αδιάσειστο, συντριπτικό και διακομματικό- δεν πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι. Γιατί θα διχάσει τη χώρα και δεν αξίζει να γίνει για αυτόν», είπε η Πελόσι, αναφερόμενη στον Αμερικανό πρόεδρο.

Πάντως, παρότι τάχθηκε κατά της αποπομπής, χαρακτήρισε τον Τραμπ ακατάλληλο για να παραμείνει στη θέση. «Οχι, δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλος για πρόεδρος των ΗΠΑ. Είναι ηθικά και διανοητικά ακατάλληλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ειδικός ανακριτής Ρόμπερτ Μιούλερ ερευνά το ζήτημα της ρωσικής ανάμειξης στην προεκλογική καμπάνια για τις εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ και αν υπήρξε συμπαιγνία μεταξύ του «στρατοπέδου» του Τραμπ και του Κρεμλίνου. Επίσης, ερευνά το αν ο Τραμπ προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα. Ο Μιούλερ αναμένεται να παραδώσει σύντομα την αναφορά του. Αν υπάρχουν αποδείξεις για παρατυπίες, το Κογκρέσο θα μπορούσε να κινηθεί κατά του προέδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ