Survivor 3: Λιποθύμησε η Κατερίνα Δαλάκα - iefimerida.gr

Survivor 3: Λιποθύμησε η Κατερίνα Δαλάκα

SURVIVOR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Κυριακής, παρακολουθήσαμε στο Survivor τον αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισε η τουρκική ομάδα.

Αμέσως μετά, Έλληνες και Τούρκοι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί όμως συνέβη κάτι απρόοπτο. Οπως αναφέρει το youweekly, η Κατερίνα Δαλάκα λιποθύμησε.

Η Ελληνίδα παίκτρια, ζήτησε από τον Σάκη Τανιμανίδη να φύγει από το γύρισμα για λίγα λεπτά, καθώς είχε έντονους πόνους στο στομάχι της.

Ο παρουσιαστής, της είπε πως φυσικά και μπορεί να βγει, προκειμένου να τη δουν οι γιατροί της παραγωγής.

Όταν αποχώρησε από το συμβούλιο δέχτηκε έναν εξονυχιστικό έλεγχο από τους γιατρούς της παραγωγής για να βεβαιωθούν πως η κατάσταση της υγείας της είναι σε πλήρη έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έδειξαν ότι είναι καλά, αλλά για προληπτικούς λόγους της χορηγήθηκαν κάποια φάρμακα για το στομάχι και μαζί με αυτά, φυσικά, ένα γεύμα! Γιατί ως γνωστόν δεν γίνεται να καταναλώσεις χάπια με άδειο στομάχι.

Αφού, λοιπόν, έπεσαν όλοι για ύπνο, η παίκτρια της ελληνικής ομάδας τα ξημερώματα ξύπνησε με κλάματα και πολύ δυνατούς πόνους χαμηλά στην περιοχή της κοιλιάς! Έκανε εμετό και αμέσως οι συμπαίκτες της ενημέρωσαν την παραγωγή.

Μεταφέρθηκε για λίγες ώρες μακριά από την παραλία και οι εξετάσεις συνεχίστηκαν. Σύμφωνα με τους γιατρούς, όλα είναι πλέον καλά με την υγεία της παίκτριας και πρόκειται για κάτι που σε λίγες ημέρες θα περάσει.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ