Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς στην Αθηνών-Κορίνθου -Ουρές στα διόδια, μεγάλες καθυστερήσεις - iefimerida.gr

Ταλαιπωρία για τους εκδρομείς στην Αθηνών-Κορίνθου -Ουρές στα διόδια, μεγάλες καθυστερήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση μέχρι αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στις εθνικές οδούς.

Τόσο στην εθνική οδό Αθηνών–Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών–Λαμίας παρατηρούνταν καθυστερήσεις, με ουρές αρκετών δεκάδων μέτρων στα διόδια, ειδικά σε αυτά της Κορίνθου.

Ακόμα και λίγο μετά τις 11 μ.μ., στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών–Κορίνθου τα αυτοκίνητα πήγαιναν με πολύ χαμηλές ταχύτητες σχεδόν από την Κόρινθο και μέχρι μετά τα διόδια της Ελευσίνας, ενώ κατά διαστήματα πήγαιναν ακόμα και σημειωτόν, ειδικά πριν από τους σταθμούς διοδίων, με τους οδηγούς να χρειάζονται περίπου 10-15 λεπτά για να περάσουν.

Καλύτερη ήταν η εικόνα στην είσοδο της Αθηνών–Λαμίας, αλλά και εκεί οι ταχύτητες ήταν χαμηλές, ειδικά από το ύψος του Αυλώνα και μέχρι της διασταύρωση της Αττικής Οδού.

Ακόμα και στην Αττική

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και η κίνηση από τις νότιες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν από τη Βάρκιζα, τόσο από την παραλιακή όσο και από τη Βάρης-Κορωπίου, αλλά και από την Ανάβυσσο μέχρι την Αττική Οδό.

Κίνηση και προς Θεσσαλονίκη

Μετ' εμποδίων πραγματοποιήθηκε η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλος ήταν ο όγκος των οχημάτων που κινούνταν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών και σε ορισμένα σημεία η ταχύτητα των οχημάτων ήταν πολύ χαμηλή.

Ουρά ενός χιλιομέτρου σχημάτισαν το απόγευμα τα οχήματα των εκδρομέων στα διόδια των Μαλγάρων. Ανά διαστήματα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι των διοδίων σήκωναν τις μπάρες και τα αυτοκίνητα διέρχονταν δωρεάν με σκοπό την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ