Λοβέρδος: Η «βόμβα» του AIDS έχει ξεφύγει πια από τα γκέτο - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Η «βόμβα» του AIDS έχει ξεφύγει πια από τα γκέτο

Λοβέρδος: Η υγειονομική βόμβα του Aids ξέφυγε από τα γκέτο των μεταναστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα των μολυσμένων με τον ιό HIV ιερόδουλων της Αθήνας είναι μια απασφαλισμένη υγειονομική βόμβα που απειλεί την ελληνική κοινωνία δηλώνει ο υπουργός Υγείας.


«Η υγειονομική βόμβα του AIDS δεν βρίσκεται πλέον μέσα στο γκέτο των αλλοδαπών όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος, ξέφυγε από το γκέτο τώρα. Προσωπικά αλλά και όλες οι αρμόδιες αρχές προσπαθήσαμε πολύ γι' αυτό, για να μην ξεφύγει. Γι' αυτό φώναζα τους τελευταίους μήνες: μην πηγαίνετε με παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον σταθμό ΝΕΤ RADIO και πρόσθεσε ότι οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές θα ελέγξουν όλους τους οίκους ανοχής αλλά και τους υπαίθριους χώρους εργασίας των ιερόδουλων σε μία οργανωμένη προσπάθεια να αναχαιτίσουν την εξάπλωση των λοιμωδών νοσημάτων.

Ο υπουργός συνέκρινε την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική πρωτεύουσα με εκείνη της Ρουμανίας δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το ζήτημα με τις παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες είχε τεθεί εκτός ελέγχου στη χώρα μας. Ευτυχώς, εμείς καταφέραμε να πείσουμε το ευρωπαϊκό ΚΕΕΛΠΝΟ για το μέγεθος του προβλήματος. Αντιμετώπισα, βέβαια, πολλή δυσπιστία, και μέσα και έξω. Έδωσα μία μάχη και την κέρδισα. Αλλά έπρεπε πάρα πολύ να κουραστώ και με περνάγανε και οι μεν ξένοι για ζητιάνο, ότι τα λέω αυτά γιατί θέλω λεφτά, και οι δε για δημαγωγό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ