Brexit: Νέα τηλεφωνική επαφή Μέι - Γιούνκερ -Συνεχίζονται οι συνομιλίες - iefimerida.gr

Brexit: Νέα τηλεφωνική επαφή Μέι - Γιούνκερ -Συνεχίζονται οι συνομιλίες

Η Μέι σε παλαιότερη συνάντησή της με τον Γιούνκερ / Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία, για τις τεχνικές λεπτομέρειες του πλάνου για το Brexit, είχαν νωρίτερα η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Τερέζα Μέι, η τηλεφωνική επαφή έγινε στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Brexit, οι οποίες συνεχίζονται.

Το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε γίνει γνωστό ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε πως η λήψη σοβαρών αποφάσεων μέσα στην εβδομάδα για το Brexit, άπτεται του βρετανικού κοινοβουλίου, μετά το μηδενικό αποτέλεσμα των συνομιλιών που διεξήχθησαν με το Λονδίνο, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε στην διάρκεια μιας προγραμματισμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μίλησε στο τηλέφωνο με την Τερέζα Μέι χθες το βράδυ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις σε τεχνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ