Η Μέγκαν Μαρκλ τώρα αντιγράφει και την Τζάκι Κένεντι –Με πράσινο, ρετρό παλτό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ τώρα αντιγράφει και την Τζάκι Κένεντι –Με πράσινο, ρετρό παλτό [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ με στυλ Τζάκι Κένεντι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σικ εμφάνιση με ρετρό παλτό που θυμίζει Τζάκι Κένεντι και την δεκαετία του 50 έκανε η Μέγκαν Μαρκλ, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

Σε εκδήλωση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας παραβρέθηκαν σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τον Οίκο του Καναδά στο Λονδίνο προς τιμή της Ημέρα της Κοινοπολιτείας σήμερα.

Η Μέγκαν, που είναι 8 μηνών έγκυος ήταν λαμπερή όπως πάντα, επιλέγοντας να φορέσει ένα πράσινο παλτό (και το ίδιο φόρεμα) σε στυλ της δεκαετίας του ‘50, του οίκου Erdem, με λαιμόκοψη και εντυπωσιακές μαύρες λεπτομέρειες, και τα αγαπημένα της παπούτσια του οίκου Aquazzura.

Το ζευγάρι συμμετέχει σε μια εκδήλωση που θα «προβάλει και θα γιορτάσει την διαφορετικότητα της κοινότητας των νεαρών Καναδών που ζουν στο Λονδίνο και στο Ηνωμένο Βασίλειο» ανακοίνωσε προηγουμένως το παλάτι του Κένσινγκτον.

Οι κεντημένες λεπτομέρειες του παλτό και το clutch που κρατούσε η Μέγκαν Μαρκλ

Η επίσκεψη αυτή της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, είναι πολύ σημαντική για την δούκισσα καθώς ζούσε στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Τορόντο για τα γυρίσματα της σειράς «Suits» στην οποία πρωταγωνιστούσε, προτού μετακομίσει στο Λονδίνο για να μείνει με τον πρίγκιπα Χάρι.

Για την σημερινή εκδήλωση, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο κεντημένο παλτό του οίκου Erdem, για να τιμήσει τον σχεδιαστή Ερντέμ Μοράλιογλου, που έχει γεννηθεί στον Καναδά.

Το συγκεκριμένο κομμάτι που φόρεσε σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ, ανήκει στην φθινοπωρινή κολεξιόν του 2019 του οίκου και παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου τον περασμένο μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ERDEM (@erdem) στις 18 Φεβ, 2019 στις 8:01 πμ PST

Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε το λουκ με ένα μαύρο clutch και μαύρες γόβες, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πολύ κομψός με ένα μπλε κοστούμι και λιλά γραβάτα.

Η Μέγκαν έζησε αρκετά χρόνια στο Τορόντο του Καναδά για τα γυρίσματα της σειράς «Suits»

Η δούκισσα του Σάσεξ έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν την υποστήριξή της στους Καναδούς σχεδιαστές όσο καιρό αποτελεί μέρος της βασιλικής οικογένειας, φορώντας τόσο ρούχα του οίκου Erdem όσο και των οίκων Soia & Kyo, House of Nonie και Aritzia.

Αν και πλέον δηλώνει Λονδρέζα, το Τορόντο και ο Καναδάς κατέχουν μαι ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της Μέγκαν Μαρκλ. «Είναι πολύ ωραίο το πώς μας αγκάλιασε το Τορόντο» είχε δηλώσει το 2016. «Υπάρχει αυτή η γλυκιά περηφάνια που προέρχεται από το γεγονός ότι αγκαλιάζουμε την πόλη. Μου αρέσει το πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι κάτοικοι της πόλης και φυσικά μιλάμε για τον Καναδά, που οι άνθρωποι είναι πολύ ευγενικοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ