Αυτή η παμπ στο Λονδίνο βρήκε τη συνταγή της επιτυχίας -Σερβίρει θεϊκό brunch με μόλις... 1 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η παμπ στο Λονδίνο βρήκε τη συνταγή της επιτυχίας -Σερβίρει θεϊκό brunch με μόλις... 1 ευρώ [εικόνες]

Παμπ στο Λονδίνο/ Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην Αθήνα να δίνουμε 7-10 ευρώ για να φάμε το brunch της αρεσκείας μας, ωστόσο υπάρχει μία παμπ στο Λονδίνο για την οποία όλοι μιλάνε, καθώς έχει το πιο φθηνό και ταυτόχρονα γευστικό brunch στον κόσμο.

Βέβαια προφανώς τα βρετανικά μέσα δεν θα μιλούσαν γι΄αυτό, αν η σχέση ποιότητας και τιμής δεν ήταν καλή, καθώς η παμπ «Μπριτάνια» έχει κατορθώσει όχι μόνο να σερβίρει χορταστικό brunch και να έχει ποικιλία στα πιάτα της αλλά και να τα χρεώνει 1 λίρα... δηλαδή 1, 15 ευρώ.

To brunch του 1,15 ευρώ

Αρθρογράφος της Daily Mail επισκέφτηκε την συγκεκριμένη παμπ στο Λονδίνο και κατέγραψε ακριβώς τι περιλαμβάνει το brunch.

Το μαγαζί «Μπριτάνια», λοιπόν, σερβίρει στους πελάτες ένα πιάτο με κρέας, το οποίο έχει προμηθευτεί από το κρεοπωλείο που διατηρούν οι ιδιοκτήτες του, ψητές πατάτες, καρότα, πράσινα φασόλια, κουνουπίδι με τυρί , μπάλες τυριού, μπιφτέκι γαλοπούλας, λαχανάκια βρυξελλών και σπιτική σάλτσα πάνω από το κρέας.

Το δοκίμασε αρθρογράφος της Daily Mail και ξετρελάθηκε.



Το brunch, λοιπόν,κοστίζει μόνο 1, 15 ευρώ με μία όμως προϋπόθεση.

Θα πρέπει ο πελάτης να ξοδέψει και 3 λίρες στο μπαρ του μαγαζιού, δηλαδή περίπου 3,49 ευρώ όσο δηλαδή θα δίναμε εμείς για έναν καφέ μαζί με το brunch μας.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης αναφέρει πως για το brunch του χρησιμοποιεί μόνο φρέσκα και ντόπια υλικά, πράγμα το οποίο και έκανε πριν σκεφτεί αυτή την προσφορά.

Πάντως αν πιστεύετε πως κάποιος δεν θα χόρταινε με το πιάτο αυτό, η αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας έρχεται να σας διαψεύσει, λέγοντας σας πως όχι μόνο χόρτασε, αλλά δεν μπόρεσε να το φάει κι όλο.

Στην παμπ του Λονδίνου «Μπριτάνια»

«Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική όταν έμαθα μέσω facebook πως αυτό εστιατόριο έχει το brunch του μόλις 1 λίρα», ανέφερε η Χάιλι.

Ωστόσο εν τέλει η ίδια περιέγραψε την επίσκεψή της ως «θεραπευτική».

Ευχάριστοι ιδιοκτήτες, ζεστό κλίμα, τέλειο ψητό, μεγάλη ποσότητα και καλή ποιότητα ήταν και οι λόγοι που αποφάσισε να γράψει γι΄αυτό το μαγαζί και να το κάνει viral.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ brunch Λονδίνο φθηνό viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ