Παντρεύτηκε η ηθοποιός της σειράς «Glee» Λία Μισέλ – Το απλό και ρομαντικό νυφικό [εικόνα] - iefimerida.gr

Παντρεύτηκε η ηθοποιός της σειράς «Glee» Λία Μισέλ – Το απλό και ρομαντικό νυφικό [εικόνα]

Η Λία Μισέλ με τον σύζυγό της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Λία Μισέλ που έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Glee», παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της και πρόεδρο εταιρείας ενδυμάτων Ζάντι Ριτς.

Όπως αναφέρει αποκλειστικά το περιοδικό People, το ζευγάρι αποκάλυψε την είδηση του γάμου τους λέγοντας: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που παντρευτήκαμε και ευγνώμονες που σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή είχαμε δίπλα μας τις οικογένειες και τους φίλους μας. Αλλά κυρίως, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Michele (@leamichele) στις 10 Μάρ, 2019 στις 12:23 μμ PDT

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 2 χρόνια, παντρεύτηκε το Σάββατο το βράδυ σε μια πολύ ρομαντική τελετή στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Η 32χρονη Μισέλ και ο 36χρονος Ριτς, γεννημένος στην Φιλαδέλφεια και πρόεδρος της εταιρείας ενδυμάτων AYR, αρραβωνιάστηκαν στις 29 Απριλίου 2018. Μετά την πρόταση γάμου, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Λία Μισέλ ανάρτησε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram φορώντας το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και γράφοντας μόνο την λέξη «Ναι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Michele (@leamichele) στις 28 Απρ, 2018 στις 1:06 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Michele (@leamichele) στις 22 Νοέ, 2018 στις 8:53 πμ PST

«Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν ‘Σταμάτα να κάνεις πλάκα’. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα» είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό People.

Στο γάμο του ζευγαριού, παραβρέθηκαν εκτός από τις οικογένειές τους και στενοί φίλοι τους, συμπεριλαμβανομένων των συμπρωταγωνιστών της στην τηλεοπτική σειρά «Glee», Ντάρεν Κρις και Μπέκα Τόμπιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ