Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα το Boeing να στροβιλίζεται, φλεγόμενες βαλίτσες και ρούχα έπεφταν από τον ουρανό - iefimerida.gr

Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα το Boeing να στροβιλίζεται, φλεγόμενες βαλίτσες και ρούχα έπεφταν από τον ουρανό

Στα συντρίμμια της μοιραίας πτήσης στην Αιθιοπία / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έρευνες για την τραγωδία στην Αιθιοπία για τη συντριβή του Boeing 737 MAX της Ethiopian Airlines συνεχίζονται, ενώ αποκαλυπτικά είναι τα όσα αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με το CCN ο 25χρονος Γκεμπεγέχου Φικάντου, κάτοικος της περιοχής είχε βγει να μαζέψει ξύλα τη στιγμή της τραγωδίας ακι είδε το αεροπλάνο να συντρίβεται.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως το Boeing έκανε πολύ θόρυβο, στροβιλιζόταν και έβγαζε πολύ καπνό από το πίσω μέρος.
«Ήμουν εκεί κοντά όταν είδα ένα αεροπλάνο να πλησιάζει το βουνό, πριν κάνει στροφή, με πολύ καπνό να βγαίνει από το πίσω μέρος του και να συντρίβεται σε εκείνο το σημείο. Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ. Φλεγόμενες βαλίτσες και ρούχα έπεφταν από τον ουρανό. Το αεροπλάνο στροβιλιζόταν καθώς έπεφτε, πολύς καπνός έβγαινε από το πίσω μέρος και έκανε έναν εκκωφαντικό, περίεργο θόρυβο πριν συντριβεί», είπε ο νεαρός Αιθίοπας στο CNN.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ