Το λέει και έρευνα – Οι μεσήλικες γυναίκες προτιμούν τους νεαρούς άνδρες για έναν σημαντικό λόγο - iefimerida.gr

Το λέει και έρευνα – Οι μεσήλικες γυναίκες προτιμούν τους νεαρούς άνδρες για έναν σημαντικό λόγο

Η 45χρονη Κέιτ Μπεκινσέιλ με τον 25χρονο Πιτ Ντέιβιντσον. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες διάσημες γυναίκες μιας κάποιας ηλικίας, βγαίνουν με νεότερους άνδρες.

Μεταξύ αυτών η Καρολίν Φλακ και η Κέιτ Μπεκινσέιλ, που τις αποκαλούν «αγριόγατες» αλλά αντί να προσβληθούν, το θεωρούν τιμή τους.

Η Καρολίν Φλακ θεωρεί τιμή της να την αποκαλούν «αγριόγατα» καθώς βγαίνει με πολύ νεότερους άνδρες

Τώρα, μια επιστημονική μελέτη του φαινομένου αποκαλύπτει πως οι ηλικιωμένες γυναίκες χρειάστηκε να αναζητήσουν νεότερους, σε ηλικία, συντρόφους, γιατί οι άνδρες της ηλικίας τους κυνηγούν μόνο νεαρές.

Οι γυναίκες μέσης ηλικίας, λένε επίσης πως οι νεαροί σύντροφοι είναι πιο ενθουσιώδεις και προσεκτικοί ενώ οι άνδρες της δικής τους γενιάς είναι «καχύποπτοι» ή «επικριτικοί» με τις γυναίκες που έχουν μια αυτοπεποίθηση στο θέμα του σεξ.

Η 45χρονη Κέιτ Μπέκινσεϊλ δεν κρύβει τον έρωτά της για τον κατά 20 χρόνια νεότερό της, κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον

Η Δρ. Μιλέιν Αλαρί του Εθνικού Ινστιτούτου Επιστημονικής Έρευνας στο Μόντρεαλ του Καναδά, πήρε συνέντευξη από 55 «αγριόγατες» ηλικίας μεταξύ 30 και 60 ετών και βρήκε αποδείξεις πως οι νεότεροι άνδρες προτιμούν τις ισχυρές και σίγουρες συντρόφους μετά από «απογοητευτικές εμπειρίες με γυναίκες της ίδιας ηλικίας».

Όπως είπε: «Οι γυναίκες περιέγραψαν τους νεότερους άνδρες ως πιο προσεκτικούς στις επιθυμίες τους και πως καταβάλλουν μεγαλύτερη ενέργεια από τους ηλικιωμένους άνδρες στο να βεβαιωθούν πως οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ μαζί τους. Αντιθέτως, πολύ λίγες γυναίκες μίλησαν για συνομήλικους ή μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες δείχνοντας το ίδιο επίπεδο εκτίμησης για γυναίκες που μπορούν να παίξουν έναν πιο ενεργό ρόλο στο κρεβάτι και να εκφράσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες τους.

Για πολλές από τις γυναίκες ηλικίας 40 ή 50 ετών, ο ενθουσιασμών των νεαρών ανδρών γι’ αυτές, ήταν σαν μια ευχάριστη αντίθεση απέναντι στην αδιαφορία των μεσήλικων ανδρών για να βγουν ραντεβού με γυναίκες που είναι συνομήλικες».

Πάνω από τα 2/3 των γυναικών από τα οποία πήρε συνέντευξη ηλικίας άνω των 40 ετών, σκέφτονταν πως οι νεαροί άνδρες ηλικίας 20 ή 30 ετών, είχαν φαντασίωση με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η μελέτη της, που τεχνικά ονομάζεται «σχέσεις ηλικίας – υπογαμίας» δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Sex Research.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ