Ταϊλανδός μεγιστάνας τάζει 300.000 ευρώ σε όποιον παντρευτεί την κόρη του! [εικόνες] - iefimerida.gr

Ταϊλανδός μεγιστάνας τάζει 300.000 ευρώ σε όποιον παντρευτεί την κόρη του! [εικόνες]

Η 26χρονη Καρνσίτα Ρόντθονγκ / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πραγματικό «μποναμά», ύψους 300.000 ευρώ, υπόσχεται, μεταξύ άλλων, ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος Αρνον Ρόντθονγκ στον γαμπρό που θα παντρευτεί την 26χρονη κόρη του, Καρνσίτα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ασιάτης «Κροίσος» τάζει, επιπλέον, ότι θα μεταβιβάσει στον γαμπρό την περιουσία της κόρης του, καθώς και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Πατέρας και κόρη / Φωτογραφία: Facebook

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά και που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του.

«Δεν θέλω κανέναν με πτυχίο, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό» δήλωσε στη συνέχεια ο Ροντθονγκ τονίζοντας ότι -παρότι έχει και γιους- ο γαμπρός θα πρέπει να αναλάβει την επιχείρησή του, να διαφυλάξει και να συνεχίσει το έργο του.

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

Ο εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ