Τύχη βουνό! Περαστικός γλύτωσε στο «τσακ» την πτώση τούβλων από οροφή [βίντεο] - iefimerida.gr

Τύχη βουνό! Περαστικός γλύτωσε στο «τσακ» την πτώση τούβλων από οροφή [βίντεο]

Για μερικά δευτερόλεπτα γλύτωσε τον τραυματισμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας διαβάτης, που θα πρέπει να παίξει κάποιο τυχερό παιχνίδι τώρα, καθώς στο τσακ γλύτωσε την πτώση τούβλων από την οροφή ενός κτιρίου, ενώ περπατούσε αμέριμνος σε ένα πεζοδρόμιο.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος, δείχνει έναν άνδρα να περπατά κατά μήκος ενός πεζοδρομίου στην οδό Στόουκ Νιούινγκτον στο ανατολικό Λονδίνο την Κυριακή.

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφότου περνά μπροστά από μια καφετέρια, ένα όγκος από τούβλα και ερείπια πέφτει στο έδαφος μέσα σε ένα σύννεφο σκόνης, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Ένα σωρός από τούβλα και ερείπια έπεσε από την οροφή του κτιρίου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Ο τυχερός διαβάτης γλύτωσε από σοβαρούς τραυματισμούς για μερικά μόνο δευτερόλεπτα. Η πυροσβεστική δήλωσε πως ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε και πως χρειάστηκαν δύο ώρες για να καθαρίσουν το σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που πλήττουν την Βρετανία, με στέγες να διαλύονται και δρόμους να κλείνουν εξαιτίας των ζημιών από ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ