Αννα Παναγιωτοπούλου: Ψήφισα Τσίπρα και με μούτζωσε ο γιος μου [βίντεο] - iefimerida.gr

Αννα Παναγιωτοπούλου: Ψήφισα Τσίπρα και με μούτζωσε ο γιος μου [βίντεο]

Η Άννα Παναγιωτοπούλου (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης εξαπέλυσε η δημοφιλής ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά μια αριστερή κυβέρνηση.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον γιο της, ο οποίος την παρότρυνε να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρακολουθούσε τα μαθήματα του σχολείου και απλά περνούσε τις τάξεις...

«Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα και πώς τον κρίνει ως πρωθυπουργό, είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούτζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ