Κωνσταντοπούλου: Να απαλλαγούμε από τον καρνάβαλο που κυβερνά - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Να απαλλαγούμε από τον καρνάβαλο που κυβερνά

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου/ Φωτογραφία: MOTIONTEAM- KOSTAS VILLA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πνεύμα των ημερών εμφανίστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτηρίζοντας καρνάβαλο την κυβέρνηση.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ευχήθηκε να «απαλλαγούμε και από τον καρνάβαλο που κυβερνά και από τους καρνάβαλους που έχουν καθίσει στον σβέρκο της κοινωνίας».

Αναφερόμενη στο εισαγγελικό πόρισμα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, με τις κατηγορίες για πλημμελήματα, υπογράμμισε αυτές θα έπρεπε να είναι σε κακουργηματικό βαθμό. Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ως υπεύθυνους τόσο τον πρωθυπουργό όσο και όλους όσους συμμετείχαν στη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τη νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018, κάνοντας ότι δεν γνώριζαν για νεκρούς, παρότι πλέον έχει αποδειχθεί το αντίθετο. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε τα ονόματα των κ.κ. Σκουρλέτη, Τόσκα, Φάμελλου, Πολάκη και Δούρου.

Ακόμη, χαρακτήρισε «κούφια» την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ