Η πυρηνική φυσικός που στέλνει την Ελλάδα στη Σελήνη! - iefimerida.gr

Η πυρηνική φυσικός που στέλνει την Ελλάδα στη Σελήνη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία θέση στην πρώτη αποστολή του ολοκαίνουργιου διαστημοπλοίου της NASA, Orion, με το οποίο η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία θα επιστρέψει στη Σελήνη μετά από δεκαετίες απουσίας, θα έχει η χώρα μας χάρη στο έργο της πυρηνικής φυσικού δρ. Μαριάνθης Φραγκοπούλου.

Η δρ. Φραγκοπούλου είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα νέο σύστημα για τη μέτρηση της ακτινοβολίας στο Διάστημα και την αποτελεσματική προστασία των αστροναυτών και για τον σκοπό αυτό ίδρυσε την εταιρεία Herado, που μετά από πολύ αυστηρές και δύσκολες διαδικασίες, επελέγη για να συμμετάσχει στην πρώτη αποστολή του Orion. Διαβάστε στο Economistas.gr την ιστορία επιτυχίας της Herado, την νέα αποστολή της NASA στη Σελήνη και την μεγάλη διαστημική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο με την συμμετοχή αστροναυτ΄΄ων και 150 προσωπικοτήτων της επιστημονικής και ερευνητικής κοινότητας του τομέα του Διαστήματος από όλο τον κόσμο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ